31 juli, Längtar tillbaka till Norge










28 juli, Svartvitt

Idag har jag varit i stan med mamma och shoppat hejvillt! Skulle in på trafikskolan, betala och boka lektioner, men såklart var det stängt den här veckan! Jaja, får ta det nästa vecka helt enkelt. Det var jag som körde överallt i stan idag och det gick hur bra som helst.

I stan köpte jag iaf en mascara på rea på h&m superbillig, hoppas den är lika bra som priset. Även sminkborttagning, lite nödvändiga saker sådär.
Sen var de såklart storhandling på mataffären. Köpte även färg, maskeringstejp och penslar och grejer til mitt rum. Nu ska det målas! Ni som vet hur det ser ut i mitt rum (3 blå väggar och en svart) de blåa ska bli vitt. Jag ska alltså ha ett svartvitt rum, coolt va? Det kommer bli svart och vitt med träfärgade möbler, det blir nog bra.


27 juli, Britney my love










27 juli, Blandat från idag









Det funkar ju rätt bra att redigera bilderna i Windows fotogalleri, men de enda som saknas på bilderna nu är min copyright logga.

27 juli, Roses








27 juli, Nytt självporträtt





Det var även någon anonym som kommenterade att jag borde tunna ur luggen, men nej det tänker jag inte göra för jag har den på utväxt. Som ni vet så hade jag ju lugg förut, men är less på det nu och vill ha luggen så att jag kan baka in den i håret. Så den ska få växa och jag tänker inte tunna ur den.

27 juli, The sky is magical







Eftersom det kommer dröja ännu en vecka eller så innan jag kan fixa tillbaka photoshop så får ni oredigerade bilder, eller bilder som är redigerade lite i windows photogalleri så länge.

19 juli, Ridit i 2½ timme

Alla verkar ha varit himla slöa idag, men inte jag. Det nästan kröp i kroppen på mig och jag kunde inte sitta hemma hela dagen, så jag åkte till Britney och tog mig en ridtur. Den slutade på 2½ timme. Hon var så himla pigg och sprallig. Så det var roligt.

Fotade även lite innan ridturen. Ni får ett  smakprov.



En oredigerad bild från idag. Fler redigerade bilder kommer när min vän fixat mitt photoshop, som krånglar för 3e gången.

16 juli, "Jag vill ha lika naglar som hon med boken!"

I förrgår när jag låg på stranden och solade och läste en bok så hörde jag en liten flicka (kanske 6 år) med sin mamma bakom mig.

Flickan: Mamma hur får man blanka och fina naglar? 
Mamman: Titta på tjejen som läser bok, hon har jättefina naglar. 
Flickan: Ja waow, hur får man såna? 
Mamman: Man lägger på lack så blir de sådär blanka och fina. 
Flickan: Mamma kan du göra så på mina naglar sen när vi kommer hem? 
Mamman: Ja jag tror vi har lack hemma. 

De kan inte ha menat någon annan än mig, de var ca 3 meter bakom mig och jag såg ingen annan läsa bok i närheten. Så märkvärdiga är väl ändå inte mina naglar? Men det var roligt ändå att de sa  så.

 


16 juli, Oredigerat så långt ögat kan nå

Tro det eller ej men mitt photoshop har sluta fundera gör 3e gången nu! Och jag är riktigt irriterad.
Men men, får be min vän ta sig en titt på det igen då. Så jag får helt enkelt bjuda på en oredigerad bild på mig från idag. Skulle ha beskärt den och bättrat på färgerna lite, men vägrar ps starta så kan jag inte göra så mycket åt det.


14 juli, Slöaste sötaste


14 juli, Butterfly


14 juli, Ett par moln seglade förbi

Har legat ute på gräsmattan och solat i 3 timmar mitt på dagen. Superskönt att bara ligga och koppla av med en bok. Just nu läser jag Liza Marklunds Sprängaren, riktigt spännande bok. Har även ätit jordgubbar och spelat alfapet ute på altanen, jag vann!


13 juli, Träningen gick superbra

Lite lat var hon allt, men med tanke på tjockmagen som är full av gräs så var hon jätteduktig. Vägrade inte en enda gång, bara sprang på sidan en gång, men det var mitt fel. Dessutom hoppade hon vattenmatta utan att ens tveka och de har hon aldrig gjort förut. Duktig ponny!

Nu ligger jag nyduschad i sängen med datorn och äter djungelvrål.


13 juli, Laddar för hoppträning

18.00 börjar min hoppträning för en ny tränare. Det ska bli spännande. Har inte hoppat Britney på mer än en månad och hon lär vara lite seg av all gräsätning, men det ska nog gå bra ändå. Hon gör sitt bästa och söt är hon ju iallafall.

På vägen dit ska jag plocka upp Emma som ska följa med som sällskap och jag ska försöka övertala henne att fota med min kamera när jag rider så jag får några nya hoppbilder. Alltid lika roligt att titta på.

Mer om hur det gick och bilder senare ikväll.





11 juli, Big smile

Äntligen skiner solen!
Jag har hunnit sola en timme mitt på dagen. Passade på att ligga och läsa en bok, superskönt. Har även duschat och gjort iordning mig. Väntar på en vän nu och sen ska vi grilla och äta gott.


10 juli, Saknade Britney

Satt och bläddrade bland mina tusentals bild, för att hitta en lämplig bakgrundsbild på skärmen, då jag hittade den här bilden på Britney och bytte genast.
Jag saknar henne. Det har inte blivit mycket ridet i sommar. En gång om jag ska vara ärlig. Skäms lite för mig själv och ångrar mig, för nu har jag tappat ridmuskler och ridkonditionen.
Men bara det blir bra väder så ska jag skärpa mig, ska rida minst en gång i veckan. Och även ut och träna och tävla. Måste ju passa på nu när jag har skaffat grönt kort och löst licens och min tävlingstid på Britney är över till hösten.

Ska även fota nya bilder på henne nu på betet. Kul att se förändringen från år till år.


4 juli, Sommarens första smultron

Tog en promenad med min hund nyss och bara några meter från huset så hittade jag ett dike fullt med smultron! Plockade alla fina och mogna på ett strå, men sparade de små och omogna så kan jag plocka de en annan dag.
Jag hade nästan glömt bort den goda smaken smultron faktiskt har. Nu när jag har ätit så mycket jordgubbar så var det bara gott med en lite annorlunda smak.
Smultron och jordgubbar är bland det godaste som finns, mycket bättre än godis!



Eftersom mitt photoshop inte vill starta, igen, så är allt jag kan erbjuda oredigerade bilder i några dagar till. Tills min kompis fixat de åt mig.

4 juli, Shoppingoutfit

Eftersom vädret är ostadigt idag och inte passande för en dag på stranden så drog jag med min lillasyster och åkte till stan. Köpte lite nödvändigheter som schampoo,  parfym och ögonskugga + mer och en glass. Provade en solero och den var såklart fruktig och god. 
Nu ska jag ut och starta grillen och grilla kött till middag.



3 juli, Solat vid havet flera dagar

Kom hem från en kompis för en stund sedan. Igår solade och badade vi vid havet i 4 timmar, med några till. Red på kvällen och tittade på film och åt varma mackor och bara tog det lugnt.
Idag är det lite molnigare och inte så trevligt stekväder som det varit, så jag får skippa solningen idag.







RSS 2.0