31 mars, Soluppgång

Den här bilden tog jag i morse klockan halv 7 ut genom mitt fönster.


31 mars, Mitt inlägg får synas en stund



Titta vad roligt, mitt inlägg om författaren Paulo Coelho som jag skrev för någon dag sedan är på första sidan på blogg.se.

31 mars, Dagens...

Dagens humör: Glad, lite trött men de försvinner snart.
Dagens planer: Skolan några timmar till,  sen träffa Sofie och umgås med henne på stan. Hem och plugga/blogga såklart.
Dagens kändis: Beckham, fick reda på att han tjänar en miljon per dag! Är inte det helt otroligt vad orättvis världen är?
Dagens dröm: Minns inte mina drömmar i natt.
Dagens låt: Har faktiskt inte lyssnat på någon än.
Dagens önskan: Att det äntligen ska bli vår, snälla.
Dagens smink och hår: Foundation och mascara, utsläppt med lugg.
Dagens väder: Sol! Klarblå himel.

31 mars, Solen har vågat sig fram!

God morgon!

En strålande sol är precis upp på en klarblå himel. Ska det äntligen börja bli vår, eller lurar den oss än en gång? Vår hoppas jag på!

Klockan är snart 7 och jag ska i väg till bussen. Har småföretagande A, matte B och utvärdering idag. Sen ska jag möta upp en Sofie och umgås med henne på eftermiddagen. Får se vad vi hittar på, kanske sätter oss på ett mysigt café och bara pratar.

Nu måste jag klä på mig! Vill ju inte gå i bh och trosor till skolan, det skulle ju kännas lite fel.

30 mars, Ridtur med Emma

På bussen hem träffade jag Emma och vi bestämde att vi skulle rida tillsammans idag så jag har precis ätit och ska strax byta om till stallkläder och åka iväg till Britney. Ska fixa iordning henne och rida iväg och möta Emma och hennes häst Annie.
Vi har våra hästar 1 kilometer ifrån varandra, men ändå var det flera månader sedan vi red tillsammans. Det har varit svårt att hitta en tid som passar oss båda och Britney har varit halt och lite allt möjligt, men nu ska vi fasiken rida och ha kul.

Vi hörs när jag kommit hem lite senare ikväll.

30 mars, Måndag igen

God morgon!

Tänk vad veckorna rusar fram trots att det är så dåligt väder. Jag tycker att det är måndag och tisdag hela tiden. Speciellt tisdag eftersom jag ser fram emot ett nytt avsnitt av Andra Avenyn som kommer varje tisdag. + Den rätte för Rosing, "final" i morgon.

Jag vaknade faktiskt av fågelkvitter och blev lite glad i hopp om att det var fint vårväder ute. Sen tror jag att jag inbillade mig att jag hörde droppar från taket också, för när jag tittade ut så var det grått, grått som betong. Riktigt tråkväder!

Nu på morgonen har jag duschat,
valt kläder (tack och lov), ätit frukost, packat väskan och lite annat små plock sådär. Ska strax gå och göra mig iordning klart och sedan ta bussen som går om ungefär en timme.
Ska till skolan och redovisa ett samarbete, annons och borschyr ni vet, inför klassen. Det går nog bra. Jag ska möta upp min samarbetspartner en timme innan för att gå igenom vad vi ska säga och sånt. Sen har jag engelska och projektarbetstid. Så det är en eftermiddagsskoldag idag.
Resten av kvällen går åt till att åka till stallet och plugga. Har prov i samhällskunskap B på torsdag. Om kommunen och landsting och regeringen och sånt rätt obegripligt. Får se hur det går.

Ha en bra måndag, så hörs vi senare!

29 mars, Det fantastiska resultatet

I morse provade jag inpackningen och nu har håret fått självtorka i 3 timmar (det är inte helt torrt än) men åh så gott det luktar! Godaste doften jag varit med om. 
Mina så annars slitna toppar känns faktiskt mjuka och smidiga och framför allt glansiga. Hela håret är otroligt glansigt och det var jättelätt att reda ut. 
Jag vill helt klar ha mer av denna inpackning. Det är den bästa inpackningen jag har provat. Ska springa in på Kicks i veckan och köpa den.

Enligt kicks.se är det en av de få inpackningar som verkligen ger ett superresultat.
 

Inpackning 125 kronor.
Shampoo och balsam 95 kronor styck.





28 mars, Min stjärna



Var en sväng till Britney och mockade och sådär. Det var väl det enda roliga jag gjort idag.

Hon var lika söt som vanligt. Tuggade i på min jacka så att den blev alldeles slemmig och blöt.


28 mars, Paulo Coelho

Min absoluta favorit författare. Han verkar vara en så fin människa.
Den brasilianske författaren har sålt över 86 miljoner böcker i 156 länder och hans verk har översatts till 61 språk.
Är inte det helt otroligt?

Jag har läst tre av hans böcker, Zahiren, Alkemisten och Veronica bestämmer sig för att dö. Nu är jag inne på min fjärde som heter 11 minuter och handlar om en prosituerad ung kvinnas liv.
Coelho's böcker är otroligt personliga och sätter sig i hjärtat. Man känner antingen igen sig eller kan tänka sig hur livet han skriver om fungerar.

Har du inte läst någon av Coelhos böcker så borde du göra det. Jag tror att även den som inte alls gillar att läsa skulle tycka om hans böcker. De berör!




27 mars, En liten överraskning

Fick hem Kicks magazine idag och med den en hårinpackning (tror jag att det är). Får väl prova och se om den är bra.
Hoppas åtminstone att den luktar gott.



Idag upptäckte jag att det är ett halv år kvar innan jag fyller 18. Ett halvår! Jag fick panik  när jag upptäckte att det var så lång tid. Men eftersom det snart blir vår och sommar så kommer tiden gå fort. Sommaren går ju alltid fortare än vintern för oss sommarälskare. Eller vinterhatare kan man ju också säga.

Ikväll ska jag inte göra någonting annat än att ligga i soffan och äta popcorn och titta på Let's dance finalen. Jag tror att Laila Bagge kommer vinna. Men det återstår att se. Fast förmodligen så kommer jag hinna somna innan de kläckt ur sig vem som vunnit! Så är det alltid.

26 mars, Open your eye




25 mars, En bakgata







25 mars, Ledig resten av dagen

Jag är faktiskt redan hemma och har hunnit laga mat, äta den och plocka ur diskmaskinen. Hade bara skola från 8-11. Superskönt att vara hemma redan klockan 12.

Nu har jag ställt frågan till mig själv: vad ska jag göra i 5 timmar tills jag ska iväg till stallen?
Jag skulle kunna plugga, men det känns ju som vanligt ganska tråkigt och jag har inte något mer att plugga till just den här veckan.
Titta på tv kanske ni säger, men då säger jag fifan. Det är väl det tråkigaste och onödigaste man kan göra för att fördriva tiden. Nej då hittar jag hellre på något helt annat, går ut och fotar eller gör någon nytta istället för att ligga och jäsa på soffan.

Det är ju strålande fint väder ute nu så jag kanske ska springa ut en sväng med kameran. Men jag är ju så less på att fota här i området. Hm, igår fotade jag byggnader i stan som ni såg på bilderna så undra vad jag kan fota idag. Vårtecknen har inte riktigt börjat komma här än, så det finns inga knoppar eller så att fota. Videkissar såg jag faktiskt när jag var ute och red för någon dag sedan, men det var ju i stallet och inte här hemma. Suck. Nått kanske jag kommer på. Bilerna läggs såklart upp senare, om det nu blir några.

Glöm inte att rösta på mig i fototävlingen hos Vilma. Klicka här för att komma till röstningen.


24 mars, Byggnader












24 mars, Äntligen fotoväder

24:e, det enda jag tänker på när jag hör 24:e är julafton! Men som tur är så var det "nyss" julafton och det är långt kvar till nästa. Så nu ska jag inte babbla på om det.

Klev upp vid 7 och gjorde iordning mig. 8.15 hade jag tid på hälsocentralen för att ta blodprov. 4 stora rör med blod tog de av mig. Men jag är van vid sånt så de gick hur bra som helst. Sen skyndade jag hem (cirka 5 minuters promenad) och åt frukost. Och nu sitter jag här och fördriver tiden tills bussen går, om 15 minuter. Då ska jag in till skolan för att göra matteprov och sen är jag ledig för idag. Men eftersom jag är så ledig som jag faktiskt är så ska jag ta med mig kameran och fota lite i stan. Det är ju strålande väder idag, äntligen. Några grader kallt men de syns ju knappt på blid. Klarblå himmel är det viktigaste. Så alltså får ni se bilderna ikväll någon gång.

22 mars, Paus i pluggandet

Nu har jag glott mig less på matematiken. Provet är i morgon och jag känner att jag ligger på en nivå på 60% ungefär. Kan mer än halva kapitlet, förstår de mesta, men sen när det gäller uträkningarna så kör det ihop sig.
Har ändå några timmar på mig innan det är dags för sängen så nu ska jag pausa en timme.
Ta en dusch med hårinpackning sedan smörja in kroppen med min bodylotion som luktar supergott. Lite småpyssel sådär för att koppa av en timme.
 

23 mars, God morgon måndag

Ny vecka, närmare påsklovet.

Som vanligt på måndagar börjar jag 12.20, men idag har jag varit uppe sedan klockan 7.30. Har varit på hemligt ärende på morgonkvisten. Nu har jag 2 timmar på mig innan bussen går och jag är redan påklädd och klar. Undra hur jag ska fördriva de timmarna. Laga någon tidig lunch kanske, eftersom jag inte äter på skolan på måndagar.

Jag drog faktiskt årets första riktiga vurpa idag. Det jag kommit några centimeter nysnö i natt (suck) och under snön är det is så när jag skulle gå från bilen till huset så gled jag med skon och plaffs så låg jag i en snödriva och blev jätteblöt.

22 mars, Våra söta husdjur

Titt som tätt springer det rådjur på våran gård. De stannar och betar alldeles i skogskanten cirka 15 meter från huset. Bilderna är tagna genom mitt fönster.








22 mars, Uppe med tuppen

God morgon på er!

Nu ligger ni förmodligen och sover,
en söndagmorgon som denna. Skönt för er och jag hoppas ni sover riktigt gott. Jag däremot har precis kommit in från min grannes stall. Där jag tillbringat 45 minuter såhär på morgonen med att släppa ut 4 hästar och gett dem mat och mockat osv. Jag ska ta hand om en häst i en vecka medans ägaren är i fjällen.
Så jag klev alltså upp halv 7 en söndagmorgon. Men inte klagar jag för det. Jag har fått lite motion och friskluft och vinner massor med tid istället för att sova bort den. Jag kan ju alltid försöka lura mig själv genom att framhäva det positiva, men ack så skönt det vore att få sova ut riktigt för en gångs skull.

Nu väntar jag bara på att övriga i familjen ska kliva upp. Vilket de troligtvis gör om en timme eller så. Sen blir det innebandyträning vid 10 och stallet och rida Britney efter det.
Full aktivitet på min förmiddag och mitt på dagen denna söndag.

21 mars, Enkla bilder










21 mars, Matte i väntan på bättre väder

Min lördag har börjat för lite mer än en timme sedan med gemensam frukost. Sen kröp jag ner i sängen igen och har lyssnat på cd-skivan som följer med matteboken och nu förstår jag faktiskt lite bättre. Så jag ska jobba några tal matte nu, medans jag kan ta hjälp av datorn och skivan. Superbra tycker jag, då man inte alltid kan ha ett mattesnille eller läraren till hands.
Det passar bra att plugga lite till matteprovet i väntan på bättre väder. Det är lite molnigt nu, men man kan se hur den blå himlen sticker fram lite här och där. Hoppas på att molnen har blåst bort om en timme eller så. Då ska jag ut och fota och sen åka iväg och rida. 

20 mars, Fredag kväll

Det blev inga bilder idag. Det skulle såklart vara dåligt väder bara för att jag planerat att fota i fint soligt väder. Tyvärr kan jag inte styra över vädret så det är inte mycket att göra åt saken. Hoppas i alla fall att det är bättre i morgon eller på söndag. Jag vill ha nya vårbilder.

Just nu har jag precis tagit av mig de tighta jeanslegginsen och satt på mig mina sköna slappa pjamasbyxor. Sitter i sängen med datorn i knäet och väntar på bättre tider.
Har försökt förstå lite matte. Provet börjar ju trots allt närma sig med stora kliv.
Ska kolla på tv resten av kvällen ungefär. Let's dance.

Känner verkligen inte för att blogga just nu. Men får jag lite bättre väder så att jag kan ta några soligt fina bilder så får jag nog tillbaka lusten.

20 mars, Fredagens planer

Just nu: Foto B. Har precis redovisat mitt skivomslag utan att dö av nervositet. Andra har också redovisat. Vilken sekund som helst så får jag lite dötid.

11.30-12.30 Matte B. Just nu förstår jag ingenting i matten och vi har prov på tisdag. Så jag måste faktiskt försöka lära mig det där nu. Men det är inte så lätt med cirkelsatser och andra knepiga saker som jag inte ens vet namnet på.
12.30-14.00 Lunch. Blir väl troligtvis kortspel som vanligt.
14.00-15.15 Småföretagande A.
Ska gå ner på stan efter att jag har slutat. Svänga in på statoil och köpa mina nuvarande favoritgodisar. Melonklyftor, de där ljusrosa/beiga ni vet. Det är ju fredag så godis känns som jag är värd det.
Hinner även med en sväng på stan innan bussen går 16.30. Då ska jag hem och packa, blir borta över helgen.
Middag ska ätas och ikväll blir det slapp framför tvn med lite godis. Fredagsmys sådär. Jag är ju oftast så trött på fredagar.

20 mars, Pipande morgon

I morse klockan 6 ringde en väckarklocka. Det var inte min, inte mammas och inte min lillasysters. Jag vaknade såklart av det eviga pipet och slog på min väckarklocka flera gånger, men upptäckte att det inte var min som pep. Så jag låg kvar i sängen och tänkte att mamma nog stänger av sin klocka snart. Efter flera minuter röck mamma upp dörren till mitt rum och jag muttrade surt att det inte var min klocka som pep. Det visade sig vara badrumsklockan. Hur nu den kan ha fått för sig att pipa klockan 6 på morgonen.
Så jag hade 2 timmar på mig att göra mig iordning i morse. Ändå hann jag nästan ingenting. Kokade ägg, åt frukost, klädde på mig, plattade håret och sminkade mig, packade väskan, gjorde en luggfläta på syrran och satt 10 minuter vid datorn. På två timmar! Förstår ni hur seg jag är på morgonen?
Även att jag fick skjuts till busstationen när jag har 100 meter till min hållplats som ligger 4 hållplatser efter stationen. Alltså går bussen senare förbi min hållplats än från stationen. Men får man skjuts och slipper gå de 100 metrarna till hållplatsen så klagar inte jag utan tar skjutsen. Lite slött kanske, men äh.

19 mars, Puh, vilken dag!

Fullt race.
Började skolan klockan 8 med mediekommunikation. Deadline på vårat pararbete idag. Det bara krånglade. Vi fick två olika svarta färger fast det var samma på skärmen och sen blev bilderna pixliga fast de är fotade med systemkamera och inte är pixliga på skärmen. Så jag skyller allt på den nya skrivaren som ingen av lärarna kan med ens. Bra liksom. I alla fall så fick vi förklara vårat problem och försökte få hjälp men de gick inte. Vi fick helt enkelt ge upp att hinna till deadline.
Sen hade vi historia, och ni vet ju hur mycket jag hatar det.
På idrotten så körde vi först lekar sen styrka, stationsträning. För första gången på en idrottslektion så kände jag av mitt ryggproblem. + att jag tränade utan att ha ätit nå vidare. Lite yoghurt och en macka till frukost vid 6 tiden och några gafflar rivna morötter på lunchen, jag äter ju inte fisk. Inte så jättebra att träna på. Så jag blev alldeles skakis efter att jag duschat och sådär. Men de gick över snabbt och jag åt ett äpple.
Efter det samhällskunskap och då var mina ögonlock fasligt tunga och jag kände hur ramlade ner flera gånger. Riktigt trött alltså.
Men sen gick jag ner på stan istället för att ta stadsbussen så de kändes lite uppiggande.
14.30 bussen hem. Pluggade faktiskt på bussen. Jag vet inte ens själv hur jag orkade.
Nu är jag i alla fall äntligen hemma och ska fixa middag, kyckling, ris och currysås har mamma gjort iordning. Sen ska jag bara slappa hela kvällen. Inga måsten idag när jag är såhär pass trött när klockan är halv 4. Bara lite tv kanske, en dusch och sängen.


18 mars, Uppe med tuppen

God morgon.

Jag är redan i full aktivitet på skolan. Har varit här sen halv 8 och börjar halv 9. Men jag har fått lite arbete gjort. Ska snart lyssna på en debatt, de kommer nog ta halva förmiddagen och sen har jag bara svenska B vid 1 tiden. Alltså slapp skoldag i dag också. Man kan ju undra vart alla våra lektioner har tagit vägen. Jag som annars har 3 innan lunch och en efter lunch på onsdagar, men idag är det bara en riktig lektion och en debatt. Får se vart debatte leder, jag vet inte ämnet riktigt. Men det ska i alla fall komma hit folk från olika partier.

Efter skolan ska jag nog ta första bästa buss hem och åka till stallet och rida. Det ska bli skönt och det kanske fortfarande är lite soligt ute.

17 mars, Vad har jag gjort ikväll?

Ikväll har jag har:

Fått virusprogrammet uppdaterat
Tittat på 183 dagar på svt's webtv.
Övningskört 4 mil, skjutsat hit och dit.
Tittat på andra avenyn
Duschat.

Så vipps så hade 4 timmar sprungit ifrån mig. Och nu ska jag bara torka håret och borsta tänderna innan jag släpar mitt tunga onda huvud till sängen. Jag börjar faktiskt bli riktigt less på denna ständiga huvudvärk. Bara det inte blir som förra gången igen.

17 mars, VÅR!

Har ni kollat ut?! Vädret är ju underbart. Flera + grader och solen skiner från en klarblå himmel och det blåser lite lätt. Perfekt snösmältar väder. Underbart helt enkelt.

Jag är redan hemma från skolan, vilket givetvis känns skönt, men ändå lite tråkigt eftersom jag inte vet vad jag ska göra resten av dagen. Åter igen så blir jag ju faktiskt riktigt rastlös när jag inte har fullproppat schema. Får dötid liksom, och de är inte alltid så roligt.
Men nu ska jag lyssna på vad min mage har att säga till mig och gå och laga någon mat. Skolans köttgryta åt jag ju inte många tuggor av.


17 mars, Inbillat mig morgonpigg

Tisdag morgon och jag bloggar redan från skolan. Jag fick springa i mina klackskor till bussen. Den var flera minuter tidig, men som tur var så stod det redan någon på hållplatsen och fler folk kom springandes så vi hann med. På bussen satt jag med folk jag känner och pratade lite smått. Det gjorde att jag vaknade till och känner mig hyffsat pigg nu, i hjärnan i alla fall, men ögonen sticker fortfarande. De vill nog helst blunda i ett mörkt rum, men de får de inte.

Klockan 8 har jag småföretagande A. Sen vid 10 matte B och där tog mina lektioner slut. Kortdag idag igen alltså. Himlans nice med media ibland.

Nej nu ska jag leta reda på lite folk från min småföretagande klass och kila iväg på lektionen.
Trevlig tisdag allihopa!

16 mars, Loka + äppeljuice

För er som inte testat att blanda vanlig juice eller saft med loka eller annat bubbelvatten så rekommenderar jag er att testa. Riktigt gott faktiskt och lite festligare smak i vardagen.
 

16 mars, Vilka puckon det finns

Fick nyss ett roligt mail. Det kan inte vara lätt att vara sånn där som hjälper till via telefon, supporter?


SUPPORTENS VARDAG
 
Supporten: Vad kan jag hjälpa till med?

Kunden: Jag håller på att skriva mitt första mail och jag har skrivit bokstaven a men hur skall jag göra för att få till den lilla cirkeln runtomkring?

Supporten: Är markören fortfarande där?

Kunden: Nej, jag är ensam här.


----------------------------------------------------------

Och nästa kund kunde inte koppla upp sig.

Supporten: Är du säker på att du använt rätt lösenord?

Kunden: Ja jag såg när min arbetskamrat skrev in det.

Supporten: Kan du säga mig vad lösenordet var?

Kunden: Det var fem små stjärnor.
 

----------------------------------------------------------

Supporten: Nu skall vi se hur ditt system ser ut, klicka på "den här datorn"

Kunden: Men hur skall jag kunna göra det härifrån?


----------------------------------------------------------

Kunden till Hewlett Packardsupporten: Min laserskrivare är trasig.

Supporten: Vilken modell har du?

Kunden: Det är en Hewlett Packard.

Supporten: Jo, jag förstår det. Är det en svartvit skrivare?

Kunden: Nej, den är beige


----------------------------------------------------------

Kunden till Tele2supporten: Jag har köpt internet och vill ha hjälp.

Supporten: Ok, hur långt har du kommit i installationen?

Kunden: Jag har packat upp lådan med internetet i

Supporten: Ok, har du anslutit alla sladdar och slagit på datorn?

Kunden: Slagit på datorn? Jag har ingen dator, jag har köpt internet.

 
-----------------------------------------------------

Kunden. "Datorn hänger sig hela tiden."

Supporten "Har du många fönster öppna?"

Kunden: "Nej, men dörren står lite på glänt...."


16 mars, Underbara måndag

Gissa om jag är på bra humör idag! Det är helt fantastiskt. Allt har gått så himla bra idag. Det har inte hänt något speciellt, men de känns ändå som att jag svävat på moln.
Hade bara en timmes lektion idag, mediekommunikation. Nationella i engelska blev inställt så de slapp jag. Otroligt skönt. Efter skolan drog jag och några från klassen ner på stan. Luktade på parfymer och kikade i affärer.
Det har även regnat hela dagen, men inte deppar jag för det. Regnet gör ju så att snön smälter fortare och våren närmar sig! Underbart.

Nu är jag hemma och klockan har precis passerat 3. Jag ska laga middag nu. Äter ju ingen lunch på måndagar så jag är faktiskt hungrig nu. Är ensam hemma så jag ska skruva upp volymen på sterion och dansa runt, alltid lika roligt och skönt att ha hela huset för sig själv. Sen ska jag bara slappa och sen åka och rida Britney.

16 mars, Nationellt prov

God morgon.

Ja precis, alldeles rätt jag har sovmorgon på måndagar för er som missat det. Börjar alltså skolan 12.20. Så jag har gått om tid på mig.
 Ska äta lite frukost nu och se hoppa in i duschen och fixa iordning mig samt ta en promenad med hunden innan jag går till bussen.

På schemat idag:
11.12 Buss till stan, ska kolla öppettider och något efternamn och lite annan information från musikaffären vi gör broschyr till, innan jag tar stadsbussen upp till skolan.
12.20 Mediekommunikation, försöka göra klart annonsen och broschyren, deadline på torsdag.
13.45 Muntliga nationella i engelska B. Attans! Det känns inte alls bra och jag är så himla dålig på att prata engelska, men men hoppas jag klarar ett godkänt i alla fall, mer än så kräver jag absolut inte.
Stan efter provet för jag missar nog precis bussen hem.
15.30 Får jag i alla fall åka hem
Middag
Stallet, skritta Britney. Dagens roliga.

15 mars, Kladdkaka och korsord

Nu har jag suttit här och latat mig i stort sätt hela dagen. Förutom att jag har löst lite korsord. Så nu ska jag ta och baka en kladdkaka och lösa mera korsord innan jag gör iordning mig för bion som börjar 19.30.

15 mars, Skönt efteråt

Innebandyn gick bra, men jäklar vad jobbigt det var. Och min kondition är verkligen i botten. Nu har jag innebandyträning varje söndag klockan 10. Känns rätt skönt att ha en till regelbunden träning, utöver ridningen liksom. Så det är bra.

Just nu har jag duschat och sådär och ska göra mig en salladslunch.



15 mars, Morgonträning

Vipps så har halva mars gått. Men utan något vidare vårtecken. Snön är fortfarande i meter höga drivor. Men våren närmar sig iallafall.

Klockan är nio och jag är vaken, jajemensan. Vaknade till och med före väckarklockan. Ska äta frukost och nu hoppa i träningskläderna, plocka med mig min nya innebandyklubba och bege mig till idrottshallen.
Jag har en aktivitet på söndagar. Det känns skönt. Söndagar som annars brukar vara så tråkiga. Men nu blir det full fart från klockan 9 på morgonen.


14 mars, Duschen istället för melodifestivalen

Här sitter jag alldeles ensam och det känns som att jag är den enda i hela världen som sitter vid datorn nu, satans vad dött det är. Ja, jag dissar alltså melodifestivalen. Men ni kollar säkert, eller hur? Jag känner att jag verkligen inte orkar. Dessutom tål jag inte ugglans låt och vissa är riktigt dåliga och tjatiga och Petra medes röst är bara för jobbig, så nej jag ska faktiskt ta och hoppa in i duschen nu och tvätta håret och skrubba kroppen. Det ska bli riktigt skönt. Sen ska jag gå och lägga mig rätt tidigt ikväll så jag är pigg i morgonbitti då jag har innebandyträning klockan 10.00 vilket innebär uppstigning före klockan 9 i morgon också. Ingen sovmorgon den här helgen inte. Tur att jag har sovmorgon på måndag i alla fall.


13 mars, Tänk vad lite godis kan göra

Vipps så har jag inte ont i huvudet längre. En övningskörnings tur till ica och en godispåse senare så är huvudvärken som bortblåst. Köpte även med mig smörade popcorn som jag ska poppa till let's dance. Så kommer jag tillbringa min kväll.

13 mars, Vad händer ikväll?

Så, nu har jag fått i mig mat och mår lite bättre. Lövbiff, potatis och sås blev det. Smakade typ ingenting, men huvudsaken jag fick något i mig. Men har fortfarande ont i huvudet. Undra vad som fattas? Har en känsla av att det är socker, men jag drack nyss två glas äppelcider (alkoholfri) så de har nog inte med sockret att göra. Ska ta en ipren och dricka lite vatten så får vi se om det går över om en timme eller så.

Jag är så sugen på att göra något ikväll, vill inte sitta hemma och kolla på tv. Men vad finns det att göra? Umgås med kompisar som redan har bokat upp något? Låter inte speciellt lovande och om jag ska ta mig in till stan så är det dags och börja fixa de nu för de går så dåligt med bussar. Näe, jag har en känska av att jag blir hemma ikväll.
Ska strax övningsköra till ica och köpa lite gott till ikväll i alla fall. Får se om det blir något nyttigt eller om jag känner för godis eller chips. Popcorn kanske, det är ju lite nyttigare, men ack så hemskt det är när det fastnar i tandköttet och halsen.


13 mars, En arg Elise

Kom precis hem. Är arg som fasiken. Det beror på min hunger. Jag får så dåligt tålamod när jag är hungrig. + att jag har ont i huvudet så jag är arg och irriterad.

Skolan gick bara fint och ikväll ska jag inte göra mycket alls. Bara ta det lugnt, jag är ju alltid så trött på fredagar.
Men nu ska jag ta mig en macka innan jag hungrar ihjäl eller exploderar av ilska.


13 mars, Otursdag eller bara påhitt?

Fredag den 13:e, igen. 
Hittills har jag inte haft någon otur, men så ska man nog inte säga då slutar det väl med att det händer något hemskt alldeles snart. Jag är rätt skrockfull, går inte under stegar och lägger aldrig nycklarna på bordet osv. Jag kan inte  minnas att det har hänt någon större olycka eller så för mig på just fredag den 13e.
Vad är  d e t  v ä r s t a  som hänt dig på just denna fredag?


Jag skulle ha redovisat mitt skivomslag idag på fotolektionen, men jag fick reda på att läraren skjutit på det. Förmodligen för att det varit dåligt väder i nästan 2 veckor.



Nu har jag precis ätit frukost och fått reda på att mamma ska åka in till stan idag, så då anpassar vi det till den tid jag börjar skolan dvs 11.30. Så vi ska åka vid 11 och jag kör! Älskar att köra bil.
I skolan idag har jag bara matte B och småföretagande A. Skönt på en fredag faktiskt. Men slutar ändå 3, senast, för vi brukar få sluta tidigare.
Men nu har jag en timme på mig att göra mig iordning och jag kom på att jag har plattången på, lite panik.


12 mars, Duktig Elise

Ja, jag känner mig faktiskt ganska duktig idag.
Klev upp före klockan 6. Klarade av hela skoldagen, 8-3. Spelade innebandy på idrotten, svettigt. Gick ner på stan istället för att åka buss, bärandes på en tung väska dessutom. Och har bara ätit nyttig och inte allt för mycket mat.

Nu ska jag ner till tvättstugan och tvätta kläder. Sen ska jag ta ett litet hemma träningspass. Träna mage och ben. Sen blir det duschen och något nyttigt kvällsfika framför tvn.

12 mars, Tacksam över att kunna andas friskluft

Det är precis som det låter. Extremt skönt att andas friskluft.
Idag på bussen hem så satte jag mig ganska långt bak vilket var dagens största misstag för satan i gatan vad det stank svett. Jag kunde seriöst inte andas. Begravde mig i halsduken och satt och luktade på den och mitt hår, men det hjälpte inte. Svettlukten var otroligt stark och jag trodde jag skulle kvävas. Efter halva vägen blev det en ledig plats längre fram så äntligen fick jag lite mer luft. Det var en otrolig lättnad när jag klev av bussen efter 35 minuter av att inte kunda andas till 100%. Usch! Den lilla promenaden hem gick åt till att andas friskluft. Djupa andetag och jag blev hel igen. Det är den värsta händelsen jag varit med om på länge. Jag kommer alltid att välja en plats nära dörren så man får lite friskluft varje gång den öppnas, i fall jag skulle hamna på samma buss som en stinkare en gång till.

12 mars, Längsta dagen i veckan

I morse när jag stod och väntade på bussen strax före klockan 7 så kvittrade fåglarna så härligt i träden och det var riktigt ljust ute. Kändes inte alls som om klockan inte ens var 7, snarare 9 eller 10. Skön känsla, vilket gjorde att jag blev piggare.

Just nu har jag Mediekommunikation. Sitter och pillar i Illustrator och Photoshop. Har gjort det i en timme och börjar gäspa lite smått nu. Slutar om 45 minuter, eller slutar och slutar. I alla fall den här lektionen. Sen har jag Historia A, Idrott, Samhällskunskap B och Foto B. Sen får jag gå hem, klockan 4. Torsdagar är den längsta dagen i veckan. Är hemmifrån i över 10 timmar. Och det är fisk idag till lunch så jag läre ju hungra ihjäl innan jag får middag.

Nu ska jag pilla vidare med informationsbladet.

11 mars, Elizabeth Arden Double Density

Läste ett inlägg hos Blondinbella för ett tag sedan, om Elizabeth Arden's smink. La väl ordet på minnet och det var först i morse jag upptäckte att min mascara faktiskt är av just det märket. Jag blev hyffsat förvånad när jag upptäckte loggan som jag aldrig märkt förut, kanske är det för att jag är så trött på morgonen så jag inte kollar texten på mascaran.
Enligt Isabella kan man inte köpa Elizabeth Arden's smink i vanliga affärer och jag vet heller inget pris på mascaran, men den är nog av den dyrare sorten. Jag är faktiskt glad att jag fick en så fin gåva från Yves Rocher.

Hur fick jag tag i denna mascara? Det var minst ett halvår sen när jag beställde någon grej från Yves Rocher då fick jag mascaran på köpet och jag har använt den sen dess och än är den inte slut!

Vad tycker jag om denna mascara? Helt klart en av de bättre jag provat. Borsten är ganska tjock och tät. Fransarna blir långa med fin volym utan att klumpa sig. Man behöver inte alls mycket mascara för att det ska bli fint.

Men jag kan varmt rekommendera den om ni är trött på att leta bland Kicks och H&M's utbud bland mascaror efter den rätta.

ElizabethArden_DoubleDensityMascara.jpg picture by nikkikit 
Elizabeth Arden Double Density

11 mars, Spöket Laban är i farten

Efter ett år och 3 månader av fint fungerande så har min mobil börjat spöka. Den tar bort kontakter från kontaktlistan helt plötsligt och jag vet inte när det händer heller.
Det har blivit så att när jag har skrivit klart ett sms och ska söka upp kontakten jag ska skicka smset till så finns inte  numret i kontaktlistan. Jag vet ju att jag alltid har haft det nummret. Så har det blivit 3-4 gånger nu. Jag har helt enkelt inte kunnat skicka iväg smset och fått be personen om hans/hennes telefon nummer igen. Ganska irriterande faktiskt.
Jag har kollat om det är fullt i minnet, så det kanske blir att den raderar något när jag lägger in något nummer men icke. Det finns gott om minne kvar. Ett litet mysterium är det allt. 


11 mars, Shoppat


Klänningen. Faktiskt nöjd med den trots att jag tvekade att köpa den.


Linnet


Tshirten. Tycker den passar på mig eftersom hon på tshirten har lugg, precis som mig.

11 mars, Snabb uppdatering

Skoldagen har gått bra. 8-13.45, fyra lektioner. Samhälle B, Historia A, Engelska B och Svenska B. Har hunnit spela kort med ett gäng tjejer på lunchraste. Lärde mig ett nytt kortspel, som inte alls var särskilt svårt. Neger och president hette det tydligen.
Efter skolan gick jag på stan i en timme, provade massa kläder och kollade på skor. Fick med mig en klänning, ett linne och en tshirt hem. De jag skrivit om tidigare. Klänningen var jättebra idag och inte alls så himlans lång så jag behöver inte sy upp den. Ni får se bilder på allt ikväll.  Först ska jag äta middag och åka och ta hand om Britney.

Magen kurrar och middagen är snart klar! Ni får ha det så bra så länge.

10 mars, Lustigt sammanträffande

Måste bara berätta om en grej som precis hände som jag tycker är lite rolig.

Ställde mig precis och tittade in i min garderob med tröjor och tunikor för att välja kläder till i morgon. Hann bara tänka "undra vad jag ska ha på mig i morgon, en vanlig skolonsdag" när jag fick ett sms från en tjejkompis där det stod "Den 11 mars är det legginsdagen! Alla tjejer ska ha leggins ;) sprid det här vidare till alla dina tjejkompisar :)" Så ja, där fick jag svar på frågan jag just ställt mig. Lite komiskt faktiskt.

Ett kejdebrev, men eftersom jag har leggins rätt ofta så kan jag lika gärna ha det i morgon också. Sen om det blir något par av mina jeansleggins eller något enfärgat par återstår att välja.

10 mars, Roliga penslar i Illustrator

Satt och exprimenterade med olika penslar i Illustrator och såhär blev min kladd när jag testat i princip alla nya penslar som jag hittade. En del var riktigt häftiga. Men jag vet inte vad jag ska med alla penslar till, kanske får någon nytta av de i framtiden.

10 mars, Facebook, framtiden

Jag har haft min facebook rätt länge, men det är först nu jag börjar förstå mig på den. En kompis hjälpte mig byta språk, från engelska till svenska och allt blev genast mycket lättare. Nu strömmar vännerna in och aktiviteten är på lagom hög nivå. Jag träffar nya människor, men även gamla som jag "glömmt bort".
Eftersom jag inte har någon bilddagbok längre så är facebook lagom mycket att hålla koll på. Bloggen och facebook, + msn då såklart, det är lagom för mig.

Jag tror att facebook kommer växa och fortsätta växa tills massa människor har en. Det är ett bra sätt att hålla koll på sin familj, släkt, sina bästa vänner och bortglömmda vänner.

Lägg gärna till mig på facebook. Sök på Elise Abrahamsson, jag tror inte att du får upp så värst många resultat utöver mitt.
Och om du inte har en facebook, skaffa en. Det är faktiskt en bra sida.


9 mars, CV

Nu har jag suttit och pillat på mitt cv i en timme. Riktigt svårt att komma ihåg när jag jobbade, dvs vilken månad. Fast sen har jag ju svårt att komma ihåg vart jag jobbat, haha. Och det är inte många ställen att hålla reda på ens. Tycker det ser så tomt ut, men å andra sidan så går jag ju i skolan och har inte haft så många jobb, det är ju de jag vill skaffa. 

Huvudet dunkar, jag borde gå och lägga mig om jag ska orka upp till skolan i morgon. Börjar klockan 8 i morn. Inte trevligt.

9 mars, Dagens planer

11.12 Buss till stan, hinner gå en snabbis på stan och kika i lite affärer. Måste köpa en ny övningskörskylt då jag tappat min.
12.00 Ska jag möta upp en tjej från klassen vid centrumbussarna. Vi ska gå till en musikaffär, fota och prata med personalen. Besöka något matställe för lunch och stan efter det.
13.30-15.00 Engelska B.
15.30 bussen hem
Middag
Stallet


Jag har alltså bara en lektion i skolan i dag. Skön start efter lovet sådär. Jag har inte gått på stan på en vecka, hela lovet alltså och det börjar riktigt klia i fingrarna efter att få göra något impulsköp eller bara känna på kläderna överhuvudtaget, så det ska jag göra idag. Får se om jag kommer hem med något!

Ni får ha en superbra måndag.

8 mars, Dagens höjdpunkt

Var denna primadonna och de 3 timmarna i stallet. Hon är så sockersöt så man smälter i snöovädret. Hon var glad när jag kom, hon var pigg och glad när jag red och hon var gladast när hon fick mat, såklart.
Bestämde mig för att skritta en sväng ändå. Tränade på samma saker som vid tömkörningen fast från hästryggen istället, dvs halter, halvhalter och igångsättningar. Det gick superbra och det var så himla roligt trotts att det snöade och blåste. Sen fick jag något ryck och satte mig inne i värmen i sadelkammaren och smorde hennes hoppsadel, två träns och lädergrimman. Mockade och fixade mat och pysslade på med Britney också såklart och vipps så hade 3 timmar gått. Är himla glad att jag får vara medryttare på den här ponnyn. Tack Karin!


8 mars, Top secret?

Idag rotade jag runt bland gamla tidningar och teckningar  sen jag var mindre, kanske 9-10 år. Jag hittade ett pyttelitet kuvert där det stod do not open och hemligt öppna inte som jag skrivit dit själv, som ni kan se på bilden. Jag blev förvånad och nyfiken och undrade vad jag kunde gömmt där i, men när jag öppnade blev jag besviken. Det var bara 5 simpla Joe Labero kort med vit baksida. Snacka om besvikelse. Har inget minne av det där lilla kuvertet från min barndom heller.




8 mars, Lite bilder från helgen

Nu är jag hemma vid min dator, skönt. Har hunnit kolla på ett avsnitt gossip girl på tv och ätit soyavaniljyoghurt med varma hallon i, supergott! 

I fredags åt vi kycklingsallad med varma bröd. Jag fick glutenfrittbröd såklart.





Lite gulligt i hallen.



8 mars, En snabbis

En snabb update nu alltså. Jag sitter vid den sega datorn igen, men ikväll kommer jag ha min dator igen och då ska jag lägga in bilder och blogga mer.

Just nu händer inte mycket ska snart åka iväg till stallet. Tömköra eller skritta en sväng, det är frågan. Är sugen på att skritta henne eftersom jag inte ridit Britney på några veckor, får se hur det blir helt enkelt.

Jag har planerat in en shoppingresa första helgen i April. Då kan ni ger er på att det blir vårshopping. Så därför ska jag inte handla så mycket mer än nödvändigheter tills dess. Ska bli härligt att förnya garderoben med härliga klackskor och sommriga toppar. Sen är det bara att jobba på solbrännan så är våren så gott som här. Underbart.
Har inte ni börjat tröttna på snön nu?

7 mars, Mysig lördag

Och vad gör jag nu? Jo jag sitter vid den sega datorn som jag klagade över förut. Men faktum är att den inte är lika seg som igår, ändå har den stått på hela natten eftersom jag tydligen inte stängt av den igår, konstig dator.

Jag drömde en underbar dröm i natt. Hoppas verkligen den slår in! För visst kan drömmar slå in? Kan inte gå in på vad det var jag drömde, men det handlade om en snygg kille, hehe.

I dag har jag varit ute och gått 3 kilometer, riktigt skönt. Blåste lite så de blev kallt om öronen efter ett tag. Har även varit en snabbis i stallet och fixat mat till Britney. I kväll ska vi äta god middag, fläskfilé och hemmagjord klyftpotatis, mums. Sen blir det slapp framför tvn med godis och chips. Vi kommer titta på andra chansen av melodifestivalen såklart. Det var egentligen meningen att jag skulle till stan ikväll, men så blev det inte. Istället ska jag bada bastu innan vi bänkar oss framför tvn.

Ni får ha en bra lördagkväll.

6 mars, Var rädd om energin

Jag har kommit i kontakt med en dator, men den är sjukt seg och då menar jag det verkligen. Extremseg. Så därför kommer jag inte blogga så mycket mer i helgen. Det känns inte som om jag vill lägga ner min energi på att irritera mig på en seg dator. Energin ska man vara rädd om. Spara till ett bättre tillfälle. Helst skulle jag spara energi på bruk.

Ikväll är det Let's dance som gäller. Jag hoppas på att Laila eller Magnus vinner alltihopa.
Jag har ätit kycklingsallad och packat upp mina väskor och fixat lite i rummet.
Mycket mer händer faktiskt inte denna fredag. Ska slappa bara. Har fyllt min mp3 med ny musik så jag ska lägga mig och lyssna på musik nu en timme innan let's dance.

Ha det bra alltihop.

6 mars, I'm the queen

Den här låten har jag spelat ett tiotal gånger om nu och den börjar faktiskt bli rätt bra. Men sen är det så med melodifestivallåtar att ju mer man lyssnar på dem desto mer nöter man sönder dem.



Nu ska jag packa det sista. 3 stora väskor och jag ska bara vara borta 2 dagar. Herregud, varför kan jag inte packa smart och endast det nödvändigaste?
Jag kommer alltså hem på söndag kväll, men lovar att uppdatera er något under helgen med bilder dessutom.
B r a   v a?  Ni får ha en bra helg. Det ska jag ha.

6 mars, Jävlas inte med det omöjliga

Nu har jag försökt med det omöjliga i flera veckor, ja månader. Att vinna över mamma på poängpoker. Det är totalt omöjligt. Jag tror att jag har vunnit några få gånger på flera månader och då spelar vi rätt ofta, nästan varje dag. Hon vinner jämt. Nu har jag nästan bestämt mig för att ge upp och endast spela för underhållningens skull. Och får se det som tur om jag någon gång vinna. Helt enkelt erkänna att mamma är mästaren av oss två. Sen att jag vinner över min lillasyster är en annan sak.


Bild från google.

6 mars, Skippa din "bloggipod"

Det borde vara förbjudet med musik på sina bloggar. Jag flög nyss ur stolen på grund av en "bloggipod" och det blev ju inte bättre av att volymen på datorn var på typ högsta. Jag skvatt till helt enkelt.
Jag klickade in på en blogg, samtidigt som jag kollade på en annan sida och var helt inne i den så börjar womanizer-låten dåna för fulla muggar. Himmel och pannkaka vad jag skvatt till.

Så skippa din "bloggipod" om du vill ha mig som läsare. Jag blir ju livrädd när de dånar ut sådär. Ska genast sänka volymen på datorn, innan jag vågar mig in på nästa blogg.

5 mars, Spårlöst försvunnen

Jag hade varit ute och övningskört och bad mamma ta in övningskörskylten från bilen, men den fanns inte där. Och hon var säker på att hon satt dit den innan jag körde iväg. Så vi åkte och letade, men  hittade den inte. Den kan ju inte bara försvinna? Men bort är den iallafall. Tur att inte polisen kom, jag har ju inget körkort.
Får helt enkelt köpa en ny.


4 mars, Sängen och Skins väntar

Godkväll allihopa.

Jag har riktigt ont i magen nu och vill bara gå och lägga mig. Så det är vad jag ska göra. Lägga mig och titta på ett avsnitt av Skins. Superbra serie, vilket tjat det var om den.
Blogg.se fortsätter att krångla, det är inte ens kul att blogga när det är så. Därav inget aktivt bloggande idag alltså.

Vad har jag gjort sen senast? Jo jag har varit i stallet, övningskört (7 motorstopp idag, värsta på länge), tappat bort min favoritmobil (har två stycken) men hittade den i sängen, spelat kort med mamma (hade faktiskt lite tur idag och vann en av två omgångar), ätit tacos, duschat och tittat på Efterlyst.

Men nu väntar min sköna säng, underbart.

4 mars, uttråkad

Det är totalt grått ute. Pissväder alltså. Det är iallafall inte kallt, tur det för då hade det verkligen varit äckelväder.

Hämtade posten nyss och upptäcket till min förvåning att jag fått brev. Vilket typ aldrig händer. Så jag öppnade det och tro på fan det var en räkning. Kul brev.

Just nu har jag bars i ugnen. Ni får se senare. Tänkte slänga upp receptet också. Gott och nyttigt.

4 mars, lovets mittpunkt

Halva lovet har redan gått och jag känner mig riktigt seg. Huvudet är tungt och jag darrade i kroppen för en stund sedan. Tur nog så har det gått över iallafall. Det är nog bäst jag tar det lugnt idag. Har ändå inga större planer, mer än att tömköra Britney, men det blir på eftermiddagen. Så nu ska jag lägga mig och kika på tv, troligtvis tvshop eller nått annat dötråkigt förmiddagsprogram.

Det har börjat klia i mina shoppingfingrar och jag bara längtar efter att få fylla garderoben med vårkläder och skor. Har redan sett ut massa fint som jag bara väntar på att få med mig hem.


3 mars, Godnatt

Gud vad blogg.se krånglar. Det gör mig riktigt irrierad. Men här har ni iallafall två bilder på mig sen igår.





Foto: Lotta

3 mars, Busig ponny

När jag var ute och tömkörde Britney idag så låtsades hon blir rädd för något i skogen och stack iväg i världens finaste trav. Om hon kunde ha sånn jag rider henne, haha. Iallafall så sprang hon 300 meter eller något, och jag efter ropandes, som att hon skulle stanna. Men sen blev hon rädd för en hund och lät sig fångas in, tur var väl det. Men motion fick även jag. Puh, vilken dålig kondition jag har!  
 
Busig ponny idag alltså. Vilket är ett bra tecken på att hon är frisk! Så det gjorde egentligen inget att jag tappade henne och hon sprang iväg lite, ingen skada skedd.



3 mars, ett smakprov

Här är ett utkast av skivomslaget. Alltså det kan ändras innan jag ska revodisa det. Säg gärna vad ni tycker.



Foto och redigering: Jag
Modell: Sofie

3 mars, redan utvilad?

Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Som nu, det är lov men jag är ändå uppe klockan 9. Varför? Jag som tänker ha sovmorgon, men jag kan inte sova längre än till 9. Konstigt. Fast på ett sätt är det ju bra för jag hinner göra mer om dagarna. Det är bra för annars så stressade Elise.

Idag på förmiddagen har jag tänkt fortsätta redigera skivomslaget. Sen på eftermiddagen ska jag till Britney och tömköra, det ska bli roligt, hon är så himla lätt att jobba med.

Vad ska ni göra idag? Har ni  s k o l a  eller  l o v?


2 mars, Det börjar arta sig

Nu är jag hemma igen. Allt har väl gått bra efter mycket om och men. Nickolina var lite nervös på bussen, men när hon fick sitta i mitt knä så gick det bra. Fotograferingen krånglade lite då jag inte visste hur jag ville ha det och inte kunde tänka mig hur det färdiga resultatet kommer att se ut. Men jag har iallafall redigeringsmaterial. Så nu är det bara photoshop biten kvar. Ni får se det färdiga skivomslaget nästa vecka. Ska redovisa det fredag den 13e. Jag kan behöva all lycka i världen den dagen!

Fotade även lite annat, bjuder på några bilder.








2 mars, första sportlovsaktiviteten

Det är första dagen på mitt sportlov och jag har faktiskt planer på vad jag ska göra. Skolarbete. Men bli inte rädda nu, det är roligt skolarbete för det handlar om att fota till ett skivomslag. Så jag ska dra med mig min lillasyster och hund och åka in till stan och möta upp Lotta som ska hjälpa till. Hon är jätteduktig och har gått ut foto/film linjen. Lotta älskar min hund, så därför får hon också följa med, och lite för att hon blir ensam hemma annars och då kan hon lika gärna följa med.
Så alltså kommer jag tillbringa min dag i stan och fota.
Vad ska du göra idag?

Eftersom det var så många som gillade mina bilder på Britney så lägger jag upp en till rätt rolig. Hon hade så många roliga miner för sig igår.


1 Mars, Min sockerpärla











Britney tycker om att dra i min luva. Helt av allt kastar hon omkring jackan som om den vore en leksak. Jag får inte glömma bort den på boxdörren eller i hennes närhet.









1 Mars, veckans blogg kanske?

Nu väntas det mat här i huset. Hemmagjord potatismos, köttbullar och sås. Det blir nog gott.
Har varit hos Britney, tömkörde och fixade. Tog även massa foton på henne. Ni får se de senare.

Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg hos Jasmine. Superkul att få vara med! 

1 mars, smält snö smält

Man kan lungt säga att jag är uppe med tuppen utan att ljuga. Klockan 8 kunde jag inte sova mer och det var lika bra att kliva upp. Det går inte sova när alla andra är uppe och skramlar och springer omkring. Inte när man som mig har rum på nedervåningen.

Mars har börjat och vi välkomnar våren. Wiho! Himlen är inte lika klarblå som den var igår, men solen tittar fram ändå.
Den halvmeter snö vi har får gärna smälta bort fort. Snabbt som blixten. I ett dunderslag så är den bara borta och det brungula fjolårsgräset tittar fram. Åh, så underbart de vore!


RSS 2.0