30 augusti, Hortensia
30 augusti, En bukett


30 augusti, Evas fantastiska trädgård
30 augusti, Himlen


30 augusti, Fåglar


30 augusti, En bild på mig


28 augusti, Tistlar
26 augusti, Jag älskar att fotografera moln
26 augusti, Lonley


24 augusti, Sommaräng


23 augusti, A walk to remember


23 augusti, Veronica & Asta


23 augusti, Hanna & Bella


23 augusti, Veronicas katter


22 augusti, Årets smygfoto


22 augusti, fler av Karins bilder

22 augusti, Kattporträtt


21 augusti, Havet är djupt
20 augusti, 2 favoriter som jag fotade

Avslutar kvällen med 2 av mina favoritbilder som jag fotade på Britney idag vid havet. Ljuset var perfekt ute i kvällssolen och havet underbart blått.

20 augusti, Gästfotograf: Karin

Jag tog mig i kragen och red 1 mil ner till stranden och havet. Rätt trevlig ridtur med tanke på det fina vädret. En perfekt sensommarkväll, som jag absolut inte ångrar

Sen kom ponnyns ägare och hon fick fota mig och Britney. Så det är, precis som rubriken lyder, Karin som har fotat alla bilder i detta inlägg. Tack så mycket! De blev jättefina.

20 augusti, Frida


20 augusti, Måns


20 augusti, 50 kronor för denna skönhet19 augusti, Nickolina
19 augusti, Stubbar
19 augusti, Flowers


19 augusti, Morgonpromenad


18 augusti, Långnäset


18 augusti, Fröken korta ben


18 augusti, I svampskogen18 augusti, Mera Julia
17 augusti, Smått och gott från skogen


17 augusti, 3 himlar


17 augusti, Julia
17 augusti, Fotografering på g

Snart ska jag möta Julia för en fotografering. Ska hem till mig för att fixa smink, hår och kläder först.
Bilden är från förra fotograferingen med henne i vintras, i skolans ena fotostudio. Idag kör vi utomhus.


16 augusti, Som jag skrattat åt dessa bilder

Kikade in på ridklubbens hemsida och hittade nya bilder på mig och Britney, från träningstävlingen i onsdags.
Kan ju inte påstå att de är de finaste bilderna på oss. Frysbilder, fångade i farten, är ju inte alltid de bästa. Britney ser ut som en klumpig åsna och jag, ja jag tittade visst ner på hindret på en bild. Tråkigt att de inte fanns någon bild på när vi vägrad ut oss. 3 gånger på samma hinder.

Men det är bra att bilder kan ge ett gott skratt.
16 augusti, 10 månader sedan

Tänk vad tiden går fort ändå. 10 månader sedan jag var på gran canaria och hade utsikten, på de 2 första bilderna, från balkongen.
Kan ju inte annat än att säga att jag längtar tillbaka. Sepciellt nu eftersom 2 av mina vänner har åkt utomlands till solen.


16 augusti, Sista söndagen på lovet

Då var det söndag igen, sista söndagen på sommarlovet. På torsdag börjar skolan igen, sista året sen fri för vuxenlivet.
Vädret är inte det bästa idag heller, det var tänkt att jag skulle fota Julia idag, men det blir inte roligt om man ska gå och vänta på regnet och samtidigt frysa pga blåsten. Så vi tar det en annan dag. 
 
Det känns som jag har rätt till att ta en vilodag idag, som söndagar lätt brukar bli. Tvätta och plocka undan lite, pyssla med mig själv eller bara tomglo på tvn.


13 augusti, Skjorttunikan från Ellos

Här är tunikan jag visat på galge förut men lovat er att få se på någon gång och den gången är nu. Är riktigt nöjd med köpet, med tanke på att den endast kostade 70 kronor.


13 augusti, En ny röd vän

Nu har jag äntligen hittat en plattång jag vill ha, som jag varit på jakt efter bra länge. Testade den lite snabbt och den verkar superbra, mycket bättre än min gamla.
12 augusti, Rosettlöst

Hopptävlingen gick käpprätt åt skogen. I första klassen, 50 cm, så fick vi 4 fel pga en vägran på en grind-oxer. I andra klassen, 70 cm, vägrade vi ut oss på 6e av 8a hinder, samma grind-oxer. Vi fick rida om banan, som man får göra i clear round klasser för er som inte vet, men då vägrade hon 2 gånger på första hindret som var det allra lägsta så då vinkade jag åt domaren att jag ville avbryta och gick ut från banan.

Sen efteråt när de skulle plocka bort alla hinder så fick jag hoppa om de hinder vi vägrat på och då vägrade hon igen några gånger, men sen kom vi över.

Ingenting att skryta med precis. Men å andra sidan så var det våran första L:D, 70 cm, och hon har en rejäl tjockmage, så jag får väl vara nöjd att hon klarade 5 av 8a hinder i den klassen.
Det kommer fler chanser. "På't igen bara"  som man burkar säga


12 augusti, Hopptävling står på schemat

Idag är det hopptävling som gäller. Jag och Britney är anmälda till 2 clearround classer, 50 & 70 cm.
Bilderna nedan är från en liknande hopptävling i maj då vi bara hoppade 50 cm. Vi får helt enkelt se hur det går på dagens tävling, med tanke på att hon har lagt på sig en rejäl kalaskula (full med gräs). Men på träningen förra veckan så hoppade hon 70 cm utan problem.

Ett lycka till är väl jag och knubbisen värd?  


11 augusti, ResultatetModell: Sofie
Smink & hår: Sofie
Kläder, accessoarer & skor: Mina förutom koftan som är Sofies
Foto: Jag


11 augusti, Fotografering på g

Nu ska jag och min lilla syster ner till en brygga och fota. Eller rättare sagt, jag ska fota och hon stå modell. Ni får såklart se resultat senare.


10 augusti, Shut your mouth
10 augusti, Några till


9 augusti, Del 2 utan blixt

9 augusti, Del 1 med blixt

Tog med mig kamerna och hunden på en kvällspromenad. Fotade en del med blixt och en del utan. Skulle haft stativet med mig, men vem orkar släpa de på en promenad?

Delar upp bilderna i 2 delar, med och utan blixt.
9 augusti, Efter regn kommer sol
9 augusti, Regn i mängder


9 augusti, Bilder från hoppträningen

Hittade en del roliga bilder på mig och Britney på ridklubbens hemsida. En del helt okej, andra där man ser vilken fetmage hon har fått. Lite kul att se iallafall. Skulle även få bilder mailade till mig som en annan hade fotat.7 augusti, Underbar dag på stranden

Har precis kommit hem efter 3½ timme på stranden. Hur underbart skönt som helst. Det kändes som att vara utomlands. Stekade sol men ändå fläktande vind från vattnet. Ligga och höra vågorna plaska mot stranden och känna sanden mellan tårna.
Jag tog en riktigt lugn dag för mig själv. Köpte lite lösgodis för 14 kronor på kiosken, hade med mig en flaska hallonsaft och en bra bok.
Nu kan det fina vädret gärna få hålla i sig.

Kändes precis som på gran canaria förra hösten. Som bilden är ifrån.


5 augusti, Tusentals konstiga ord på slangopediaEn kompis sa precis "ska gitta nu" till mig på msn och jag förstod absolut ingenting så jag googlade, som man gör med allt man inte vet svaret på, och hittade en sida som heter Slangopedia. Fick reda på att gitta betyder dra dit. Han ska alltså dra dit nu.
Hittade även en massa andra roliga ord där. Har ni hört några av de här och dess betydelse?

Kommunalsnurran: Buss, tåg, tunnelbana eller annan kollektivtrafik
Krösemos: Lingonsylt
Madaplatt: Mätt
Mave: Fiskmås
Morrhoppa: En otrevlig, elak tjej
Oticka: Dum och dryg människa som tror hon är något.
Pompa: Pommes frites
Puffra: Snygg och charmig brud
Ballplåt: Viktig karl, t.ex stadsministern
Binga in/ur: Somna och vakna
Bängen: Polisen

4 augusti, Nymålat i mitt rum

Såhär blev det. Från ljusblått till vitt. Den svarta fondväggen fick vara kvar. Enligt mig själv så blev det superbra och jag är nöjd. Ljust och fräscht.


3 augusti, Sol och ponnyer

När jag vaknade vid 11 hade Sandra skickat sms att hon ville bada, så jag ringde henne och bestämde oss för att åka till Åstjärn och sola och bada. Men när vi kom dit så kom det såklart massor av moln så vi hann inte sola mer än 10 minuter. Så vi stack hem till henne och fikade istället. Sen åkte vi till ponnyerna och red och körde en tur i skogen. Plockade och åt hallon och blåbär efter vägen, hur mysigt som helst.
Jag passade även på att fota lite.

RSS 2.0