27 maj, Långnäset

26 maj, Mitt tidningsomslag

Sitter på skolan nu och bara drygar ut tiden tills jag ska redovisa mitt tidningsomslag.
Har varit här sedan halv 8 i morse
och är inne på min 3e lektion nu, men det känns iallafall som jag har fått saker gjort. Och nu är det inte så mycket kvar innan sommarlovet! Så himla skönt.
Tiden är inne för redovisning, men vart är läraren? Inte här iallafall.


25 maj, Årets första sommarbilder!

Den här klänningen hade jag på skolavslutningen när jag slutade 9an, dvs 2 år sedan, sedan dess har den hängt i garderoben förutom på julafton 2007. Lite synd kanske eftersom det är en fin och skön klänning så jag tog på mig den och gick ut och skuttade lite.
23 maj, Nytt hål i örat

Igår kväll fick jag en lite smågalen idé. Jag ville ha ett till hål i örat, igen. Jag har haft det två gånger förut men då har de blivit infekterat för att jag inte tålde smyckena, men nu tål jag alla sorter så de här kanske kan hålla.
Att göra själva hålet går på fem sekunder och hur smärtfritt som helst om man tar en isbit på baksidan av örat. Så nu har jag 2 hål i vänster öra, får se hur länge de håller.21 maj, Ny tränare

Dags för hoppträning för en tränare jag aldrig ridit för förut. Men de ska nog gå bra! Får se hur Britney sköter sig idag, hon kanske är trött efter våran superlånga vilsna ridtur igår.


20 maj, Milslång ridtur.

Efter skolan åkte jag till Britney och tog en ridtur. Hennes ägare visade mig en väg och sa att jag skulle komma fram i sandtaget. Men när jag ridit en bra bit så kom jag till ett stentag och jag smsade att vi inte menade samma sandtag och vände hem. Strax efter fick jag svar och hon sa att jag skulle fortsätta på en smalare stig så jag vände om och red vidare. Efter ännu längre kom jag till en vägkorsning så fick jag dra iväg ett sms till om jag skulle välja höger eller vänster. Jag började tveka på att jag verkligen skulle hitta till sandtaget och tänkte för mig själv att det hade gått mycket snabbare att gå de 2 kilometrarna längs asfaltsvägen. Men efter en stund mötte jag Carro och Matilda ridands på Shakira och Pumba så jag frågad dem vart jag var och de sa att de inte va långt kvar så jag fortsatte och till slut kom jag fram och kände igen mig. Efter en skogspromenad på 2 timmar. Men lite härligt var det ändå, med varierande väder, regn, åska och sol. Hoppade även något språng vid naturhindrerna uppe vid sandtaget och i morgon förmidag ska jag iväg på hoppträning!


19 maj, Huskurer i all ära!

 När jag duschade så provade jag att häva olivolja i längderna och nu när håret har torkat så känns det supermjukt och glansigt.

Schampoonerade hela håret, sen i med ungefär en 1/4 dl olivolja i längderna och massera in. Låt verka några minuter och skölj sedan ur och shampoonera längderna igen. Sen skölj ur och i med balsam som vanligt.

Sen så har jag hört att honung är bra för läpparna så jag provade att kleta på lite och lät det vara 10 minuter och slickade sedan upp det, haha! Gott och visst blev det mjukt.

13 maj, Slaggstenar
12 maj, Obegripligt meddelande

Det började nyss pipa på min dator och jag fick ett meddelande från Telia där de stod "Du har överskridit den inkluderade datatrafikvolymen för ditt abonnemang denna månad. Din hastighet begränsas i enlighet med ditt avtal. Hälsningar Telia." Va va va va va? Vilket avtal? Vad då överskridit? Datatrafikvolym?

Någon som förstår sig på detta meddelande?


12 maj, Den rätta årstiden är här
11 maj, Nickolina min prinsessa
11 maj, Ett litet urval


11 maj, En är bättre än ingenMer bilder kommer inom kort.

10 maj, Älskade Nickolina


10 maj, 330 bilder rikare

Nu mina vänner har jag 330 bilder som ska redigeras och sorteras och läggas upp här på bloggen. Det är bilder på fjäll, supergulliga hus, andra byggnader och annat som vårat grannland har att erbjuda.
Jag har haft en superbra helg, men nu är jag helt slut efter en dag i bilen och ska ta en dusch, fixa lite och gå och lägga mig för att orka med skolan i morgon samt bjuda er på bilder. Hoppas ni har haft det bra i helgen.

10 maj, Världens godaste cholkad!


Den norska Freia mjölkchoklad med frystorkade jordgubbar. Så himelskt god. Någon som har smakat?

5 maj, Tävlingsklar!

Fick mitt ryttarlicens idag. Gröna kortet har jag ju haft några månader, så nu är jag tävlingsklarf för lokal nivå.


4 maj, Grattis piloten Robin

Min kära kompis Robin har klarat uppflygningen idag.  Nu är han pilot. Häftigt va?


2 maj, Lyckad premiär

Tävlingen gick jättebra. Felfri runda på 50 cm och en rosett blev det. Svettigt blev det också, sjukt varmt så nu ska jag hoppa in i duschen sen laga lunch.

Foto: Karin Rendalh


2 maj, Hopptävling

Nu har jag precis ätit frukost och läst tidningen. Ska strax ta på mig ridkläderna och göra mig klar för tävlingen. Första start klockan 11. Så ni får ha en bra och solig lördag så hörs vi när tävlingen är slut.


1 maj, Installert helt själv

Nu sitter jag med min nya dator. Installerat och klart och jag har gjort det helt själv. Stolt över mig själv. Den funkar finfint. Nu ska jag bara få photoshop installerat och få över alla bilder från syrran och mammas dator, den som förr lika mycket var min.
Helnöjd! Kan inte bli bättre


1 maj, Sommarväder!

25 grader varmt ute och solen steker. Gick barfota på gräsmattan, underbar känsla!
Har tagit fram utemöblerna så det blir middag på verandan idag. Jag och syrran ska göra hemmagjord klyftpotatis och köttbullar.
Har även hängt tvätt ute, nu jäklar är det sommar!
1 maj, Hund på rymmen!


Shit vad orolig jag blev! Helt plötsligt var hon borta och kom inte när vi ropade på henne. Sprang runt i trädgården och kollade överallt i huset, men hon fanns inte någonstans. Då ringer de på mammas mobil och någon säger att Nickolina är på macken (ca 150 meter bort). Hon har troligen sprungit iväg för att hon är livrädd för smällare. Hela hon skakar och hon vill fly! Stackarn. Men nu har mamma gått och hämtat hem henne. Lill gumman!


1 maj, Barnen och Britney igår på hoppträningen

Trixie och Britney
Effi och Britney

RSS 2.0