31 oktober, Kevin Borg

Sitter och tittar på Idol. Kan inte annat än att säga att Kevin Borg är förjävla skön. Sjunger sjukt bra, är snygg och har inte ens bott i Sverige i ett år och klarar språket så pass bra ändå. Han är grym. Jag hoppas han vinner, verkligen.


31 oktober, här kommer bilderna

Här kommer en hel hög med semesterbilder. Eftersom det inte är jag som har knäppt bilderna så är kvaliten sämst.
Folk säger att jag och syrran är likt varandra. Efter att ha sett de här bilderna kanske jag kan hålla med om att det stämmer. Det är bara hårfärgen som skiljer oss åt.


Våra poolar.


I en trapp med massa buskar bodde det söta katter.


Det var bara så lätt att flyta i havet.


Jag, syrran och en pepparkaka i Atlanten.


Puerto de Mogán.



2 långa transvestiter och en söt pojk.

31 oktober, vitt på marken

Vintern är här. Tur att jag tog fram och använde vinterjackan i går. Nyss när jag vaknade och tittade ut så ser jag typ 5 cm snö på marken, det får mig genast att längta tillbaka till solen på Gran Canaria. Någon mer än jag som inte tycker om vinter? Den är bara depprimerande och man fryser ihjäl.

Jag ska snart äta frukost, klä på mig och packa lite. Sen åker jag till pappa och blir där i helgen. Kameran ska med, ska ut och fota hade jag tänkt. Ska även rida och plugga till historiaprovet som är på torsdag, det bara skriker IG.
Ska även fylla på mobilen i dag, det är fan ett stort handikapp att inte ha några pengar på mobilen. Inte kunna ringa eller smsa någon, man har ju ingen kontakt med omvärlden. Hemskt!
Jag har även märkt hur beroende av telefonen jag är. När vi kom till bilen på Arlanda så plockade jag genast fram mobilen som jag gömmt i bilen och tyckte synd om den för att den var iskall så jag stoppade den i bhn en stund. Men den gick inte starta för att jag inte hade nå batteri, men ändå satt jag och höll den döda telefonen i handen hela vägen hem. Typ 3 timmar. Bara för att ha den där liksom.

Jaja, frukost kanske man inte kan kalla det när klockan är efter halv 3 på dagen, men nått ska jag äta nu.

31 oktober, gå och lägga sig?

Klockan har passerat halv 5 och jag sitter här med magknip eller nått liknande. Kanske är dags att gå och lägga sig snart, men jag är knappt trött. Trotts att jag bara sov 6 timmar i natt. Magen tar död på mig, kmr inte kunna somna.

För någon dag sedan så läste jag en skrift i Aftonbladet som Ronnie Sandahl skrivit, jag kommer inte ihåg vad den handlade om eller så men jag vet att jag fastnade för den, kanske mest för att killen var söt och jobbar på Aftonbladet, men vad vet jag haha.







31 oktober, en kväll med Towa

Visst kvällen började bra hemma hos Towa. Hon har sötaste kaninen som heter Stampe och är 10 år. Han är lite trasig här och där, stackarn.
Efter lite skratt och fix så gick vi till Linda men stannade inte länge utan gick till någons lägenhet på Kristineberg i stället, men där sög det och folk vara bara kaxiga och elaka. Sen lämnade de oss. Vi åkte lite bil med Abbe och Pk och blev lämnade på Östra skolan men ingen va där som de sa att de skulle så vi gick till en lägenhet vid busstationen och var med Viktor och Arvid och någon Adam. Jag tänkte ta 1.20 bussen hem. Vi satt på stationen och väntade men sen sa en gubbe att det inte går någon nattbuss för att det var torsdag, hallå? Kunde ingen sagt det till mig lite tidigare? Mina pengar på mobilen hade tagit slut tidigare på kvällen och Towa hade tappat sin mobil i asfalten så den fungerar inte. Hur fan skulle jag ta mig hem? Fick låna Simons telefon, snällt av han. Jag ringde till både Lotta och Abbe för att be om skjuts hem men ingen svarade. Ringde till mamma och med nöd och näppe åkte hon och hämtade mig, men de skulle ju dröja en halv timme innan hon kom så jag, Towa och Simon fick skjuts av någon kille och Erik hem till Simon. Där satt vi och väntade tills mamma kom.
Och eftersom jag sitter här och bloggar klockan 3 på natten så är jag ju hemma nu.

Var det gfest i kväll? Det såg förjävla dött ut när vi åkte förbi.
Sjuk kväll, men hemma hel iallafall.
Bilder från kvällen kommer senare när jag fått de från Towa.

30 oktober, snö?

När jag kom till Britney i Gränsfors så var det snö på backen! Alltså jag tappade hakan. Herregud, det var ju inte snö hemma, och det skiljer max 1 mil. Britney halkade runt i sina sommarskor, men vi tog en liten skrittur iallafall.

Jag har precis duschat och smort in hela kroppen med bodylotion. Ska vänta på att håret torkar och att maten blir klar, sen ska jag äta och göra mig iordning och åka till stan och möta Towa. Hihi, busigt i kväll. Det känns som att jag knappt hunnit hem och vända innan jag ska ut igen. Men det är den vardagliga stressen i mitt liv som har börjat igen.

Här är en ganska dålig bild på vad jag fått men det duger.


 
Gussaci väska
Dior plånbok
Christina Augilera - inspire parfym

3 klockor
2 sjalar
Niveaburk
2 par örhängen

2 mentos rör
massa klubbor

30 oktober, en vecka i värmen

Kan bara beskrivas med ett ord, underbart!
Sol och 30 grader varmt, ett varmt hav och tusen snygga killar att dräggla efter på stranden.
Sköna kvällar med ett glatt uteliv bland tusen andra turister och spanjorer.

Jag skulle säkert kunna sitta hela dagen och berätta varenda detalj av resan, om jag hade all tid i världen. Men nu är jag hemma i stress och vardag igen och har inte alls tid att sitta vid datorn hela dagen. Allt ska ju packas upp och tvättas och jag ska åka till Britney och rida i dag. Tur att det är lov i några dagar till.
Men lite om resan ska jag ju berätta såklart.

Dagarna bestod av att ligga på olika stränder och steka och bada i Atlanten,till och med jag badade i havet, jag som inte tycker om hav, men det är en stor skillnad på haven runt Sverige och havet där nere. Vi åt på restaurang 2 gånger om dagen, bara frukosten gjorde vi själva i lägenheten. Hur underbart är det inte att sitta på balkongen i morgonsolen och äta frukost i oktober? Och tanken på vad de gjorde hemma i Sverige när jag låg där på stranden och spanade på fotbollsspelande spanjorer, satt i skolan och frös kanske?
Kackelackor är ju vanliga på ön, men jag såg bara en enda. Inga andra insekter heller, eller jo en eller 2 flugor. En ödla såg jag också, och en del fiskar och delfiner! Men sen har det varit lugnt på djurfronten. Det var lite häftigt med delfinerna. Vi åkte båt till Pureto de Mogan och plötsligt ropar föraren, "dolphins in the front!" och alla rusar dit.

Maten på ön är den äckligaste jag någonsin har ätit! Av alla måltider som jag åt så var det 2 som var goda, de va pizzorna på Pinoccio. De har världens godaste pizzor, svenska pizzor är ingenting jämfört med de. De va så gott på den restaurangen så vi gick dit 2 gånger.

Sista dagen solade vi järnet. Självklart skulle jag lyckas bränna mig sista dagen, läpparna är bruna och hårda, näsan är röd och rumpan är också röd.

Shoppade gjorde jag också, en hel del faktiskt. Bild på det kommer också senare. Just nu har jag en hel del att göra här hemma.








På hotellet på Arlanda, trött och grinig klockan 5 på morgonen.

30 oktober, hemma!

Nu vill jag bara meddela mina kära läsare att jag är hemma!
Kom hem halv 3 i natt och jag har nu fått några timmars sömn.

Jag ska lägga in lite bilder snart och skriva om resan om en liten stund, men först måste jag äta frukost!
Ses om en stund.

21 oktober, hinner med ett till

Nu sitter jag i en datorsal uppe på media och luktar vitlök. Det blev subway med mamma efter rättegången, eftersom jag inte hann med någon lunch på skolan. Rättegången gick väl bra. Det var lite drygt att jag fick sitta och vänta i 45 minuter och allt bara snurrade runt i huvudet, men jag sa sanningen och höll mig i skinnet.

Jag har egentligen fotolektion nu fram till strax innan 3, men jag framkallade mina 2 rullar och sen hade jag inget mer att göra så jag satte mig här och ska kämpa lite med reklamfabriken en stund nu innan engelskan börjar.
Fotoläraren var nöjd med mina bilder, så det känns bra att jag lyckades.

Längtar till stranden nu! Inte långt kvar. Åhå!
SOLEN HÄR KOMMER JAG!



21 oktober, nu åker jag!

Jag hann med bloggen en sväng.
Sitter på skolan nu och har praktiskt marknadsföring och ska göra en reklamskylt.
Börjar bli lite pirrigt nu.
Ska ner på tingsrätten vid 11, tro nu inte att jag varit olydig för jag är en snäll dutkig flicka (A) Men råkade vara på fel ställe vid fel tidpunkt så jag blev vittne till en misshandel i somras. Men det skulle inte ta mer än en timme sa de, så det går nog bra.

Väskan är färdigpackad och klockan 4 åker jag ner till Arlanda.
Får se om jag hittar en dator där nere så jag kan skriva ett litet inlägg och berättar hur jag mår och vad som hänt.  Annars så får ni hålla ut tills på natten till torsdag nästa vecka.

Ska försöka fota en del så ni kan se fram emot härligt soliga bilder sen så här i höstmörkret ;)
Ska sola och  bada och bli brun som en pepparkaka.

Hoppas ni får det bra här i kalla Sverige.


20 oktober, resfeber?

Det börjar dra ihop sig.
I kväll måste jag packa klart, men jag är nästan klar tror jag.
I morgonbitti får jag skjuts till skolan av Andreas. Sen efter skolan så hämtar pappa mig och vi åker ner till Arlanda. Sover på Arlanda hotell. Flyget går 7.30 på onsdag morgon.

Jag har faktiskt en ledig stund nu. Jag är klar med allt jag skulle göra i dag och jag har till och med hunnit duscha redan. Känns skönt.

Subwaykakor har blivit en vana när jag har tid över på stan. I dag blev det 3 stycken för en 20a. Bra pris tycker jag, och supergoda kakor! Men, äter man alla på samma gång så får man ont i magen.  

Resten av kvällen ska jag ta det lugnt bara. Säga hejdå till alla vänner ;) Hoppas ni kommer sakna mig riktigt mycket, och att ni är avundsjuka på mig sen när jag kommer hem och är brun som en pepparkaka!

Hinner nog skriva ett hejdå-blogginlägg i morgon på skolan.

20 oktober, lunch?

Ja men hej igen.

Klockan är snart 1 och lunchtiden är över. Har jag hunnit med någon lunch? Nej, det har jag inte haft tid för. Men jag har hunnit med allt enligt dagens planering. Sitter på skolan nu och jobbar med reklamfabriken, slutar om en halvtimme då är det bara en timmes engelska kvar.

I natt drömde jag att jag hade 12000 kronor på mitt konto och att jag klippte av mitt hår till axlarna.
Pengarna hade gärna fått vara kvar på kontot när jag vaknade men så var det ju inte. Håret hade jag kvar som tur är!
Vad skulle jag göra utan mitt hår?



20 oktober, sovmorgon vad är det?

Det är precis som rubriken lyder. Sovmorgon, vad är det när man har det stressigt?
Börjar skolan 12.20 i dag, vanligtvis brukar jag sova till 10. Men jag klev upp klockan 8 i morse och gjorde iordning mig och åt frukost, packade lite innan mamma kom hem vid 9. Då var det bara att rigga upp stativ och kamera i köket och börja fota. Är inte klar än, men jag väntar på lite mer ljus, hoppas det kommer nått annars är jag körd!

Ska ta 11.10 bussen in till stan, springa ner på hudcirkeln och köpa en ny foundation, min är tvärslut och jag måste ha den speciella med solskyddsfaktor i nu när jag åker till solen. Sen hinner jag komma till skolan precis till lektionen börjar. Slutar iallafall vid halv 3, tur det. Då ska jag skynda mig ner på trafikskolan och göra syntest och försöka hinna med halv 4 bussen hem. Slänga i mig någon mat och på nått sätt ta mig till stallet. Lite blink med mamma så går det nog bra.
   Sen i kväll är det verkligen packa det sista som gäller! För i morgon bitti när jag åker till skolan så måste väskorna vara packade och klara för efter skolan kommer pappa och hämtar mig och vi blåser i väg till arlanda.

Jag har fullt på schemat i dag också, men det ska bli skönt att komma bort när allt är klart! Känns inte riktigt som att jag hinner med skolan nu. Menmen.

Nu ska jag försöka med fotograferingen igen. Hoppas det blir bra nu!


19 oktober, stress

Äntligen en ledig liten stund där jag hinner sätta mig vid datorn.
Har haft fullspäckat schema i dag, så fullt så att jag inte hunnit äta varken lunch eller middag. Men under all stress har jag inte hunnit tänka på mat, men nu börjar hungern komma krypande.
Trafikskolan från 11.30-16.00. Hyffsat stel i nacken efter det.
Kom hem vid halv 5, slängde på mig ridkläderna och for i väg till stallet och har precis kommit därifrån. Har hunnit packa upp väskan jag hade med till pappa, stoppat i en tvättmaskin, dammsugit nedervåningen och fyllt i blanketterna till körkortstillståndet.
Ska göra syn undersökning i morgon sen är det bara att skicka in blanketterna och vänta i 4-6 veckor, suck.

Nu ska jag jobba vidare med reklamfabriken. Jag borde nog ta och laga någon form av mat också, får ta och göra det innan jag börjar med något annat nu faktiskt.

Köket den närmaste halvtimmen!

19 oktober, god morgon!

Gud vad jag är duktig i dag.
Klev upp före 9, på en söndag! Är jag inte värd en applåd?

Jag har redan hunnit både duscha och äta frukost och nu sitter jag här i morgonrock och går igenom reklamfabriken och skriver rapport om den. Puh, det är så mycket jobb, men det måste göras.

Vid halv 11 ska jag gå och göra mig iordning lite snabbt för att åka och hämta upp mamma sen åka till trafikskolan och sitta och lyssna på en gubbe i 3-4 timmar. Senare i eftermiddag, kanske hinner bli kväll, så ska jag till Britney och rida en sväng. 

Sen när jag kommer hem i kväll blir det tvätta kläder och packa lite sen åter igen lite reklamfabriken.
Jag hade även tänkt hinna fotografera mina fönsterbilder, men det finns ingen lucka på schemat i dag så jag får ta det i morgon innan skolan.

Så ser min dag söndag ut. Ska fortsätta med pluggandet nu.



18 oktober, te är inte min grej

Te är verkligen inte min grej.

Mamma tycker att jag ska börja dricka te på kvällarna istället för varm oboy, vilket inte är så nyttigt, bara en massa socker. Men, jag drack te nyss, och för att jag skulle kunna dricka det så hällde jag i massa socker, sött ska det vara, och då blir det ju nästan samma sak som oboy. Socker i båda. + att te är äckligt och oboy är gott. Så kära oboy, jag stannar nog kvar. Fast det kanske är så att man kan lära sig dricka te, så jag får väl lära mig.


18 oktober, hur är det med nerverna?

Nu är det bara 3 dagar kvar tills planet lyfter. Jag har inte packat klart än och jag har hundranittiosju saker som jag vill ta med.
Jag undrar hur min rygg kommer klara av att sitta på flygplanet i 5-6 timmar.
( Jag frågade nyss pappa hur lång tid det tog och han svarade ju på sitt vis )
Pappa: Det är ju nerförsbacke så det går nog snabbt dit.

Nu ska jag gå och fixa te och mackor till familjen, kvällsfika, mys.

18 oktober, älgar

Fotade reportagebilderna. Pappa fick vara modell medans han krattade i trädgården.
Superfint väder ute och faktiskt varmt.
Jag och Britney tog oss en riktigt lång ridtur, bara så skönt. Hade inte ridit på 4 dagar och det kändes i benen. Skönt var det iallfall.

När jag och pappa kom från stallet på eftermiddagen så såg vi 4 älgar på täckten 300 meter från vårat hus. Man märker verkligen att det är älgjakt i skogarna.

Datanörd som jag är så hämtade jag min bärbara dator hos mamma och tog med den till pappa, så jag sitter med den i knät nu och bara myser.
Skulle gissa på att det blir en slapp kväll med datorn och kanske lite tv trotts att jag hatar att kolla på tv, men vad gör man dessa mörka höstkvällar? 

 



18 oktober, lördag morgon

God morgon!

Vaknade vid halv 9 i dag av ett himla liv här i huset. Typiskt med barn som är uppe med tuppen. Somnade om en timme till slut. När jag sedan vaknade igen och drog upp rullgardinen och la märke till att vädret var strålande så blev jag genast på bättre hurmör. Ska fota hela dagen, även rida en lång sväng på Britney. Jag har inte ridit sen i måndags, jag som burkar rida 4-5 dagar i veckan. Vilken svikare jag är. Stackars Britney.

Ska tvinga pappa att vara modell när jag ska fota fönsterbilder och ett reportage, skolarbete. Men det går nog bra eftersom han posade frivilligt i går.

Näe nu har jag inte tid med datorn just nu. Ut i det fina vädret och fota de sista höstbilderna för i år. Sen när jag kommer tillbaka från Gran Canaria så läre ju hösten vara borta. Så det är bäst att passa på nu.


17 oktober, en födelsedag

Har fikat massa nu, det fanns smörgåstårta och vanlig tårta, men eftersom jag inte äter någon form av tårta så fick jag bullar och kakor istället. Trevligt folk som ska sova här.


17 oktober, pappahelg

Matteprovet gick faktiskt bra, kändes det som iallafall. Men jag får väl se på tisdag hur det har gått.
Hade foto och praktiskt marknadsföring också. Textade skyltar, vilket inte är det lättaste! Jag lovar att jag gjorde om det 20 gånger och tillslut blev jag arg och skrev "Mössor fr. 79.90" och lämnade in.

Efter skolan släpade jag med mig stativet och min feta väska ner på stan och tog bussen hem. En förståndshandikappad lite kille klev på bussen vid Furulund och ställde sig bredvid mig och väntade på sin mamma. Plötsligt började han smeka på mitt lår. Sen petade han på mitt vänstra bröst. Pinsamt! Sen gubben som satt bredvid mig (som stank sprit) sa "Snäll kille det där!" Herregud! 
  
Har kommit hem till pappa för en stund sen. Har hunnit äta varmkorv med bröd och fotat lite. Snart kommer det en massa folk på fika för Carola fyller år. Barn, de kan ju faktiskt vara söta på bild i bland så jag ska fortsätta fota resten av kvällen.

Ni ska bara se pappa gå ner i spagat samtidigt som han leker fotomodell och mannekäng, som vi skrattade! Bjuder på en hög med bilder senare i dag.



16 oktober, lite klokare

Nu efter sisådär 4½ timme kelandes med matteboken så har jag nog blivit lite klokare på några delar av kapitlet iallafall. Men nu känns hjärnan helt seg och ont i huvudet har jag. Nu ska jag lämna datorn för idag och ta mig lite fika och slöa framför tvn resten av kvällen. + lite till gnatande med matten innan jag går och lägger mig. Så får vi se hur det går på provet i morgon. Håll tummarna för mig vid halv 12 och önska mig all lycka.

16 oktober, har jc blivit knäpp?

Suck, pust och stön! Matte prov i morgonbitti och jag förstår inte ens hälften av kapitlet. Kom hem får 2 timmar sen och har suttit och brottats med ekvationerna nu i 2 timmar utan att jag märkt vad klockan varit. 
Fikat med Emelie gick bara bra. Vi pratade och spanade på killar. Det är ju så mysigt uppe där på hyllan på cafe 24 carat. Går man där nere så tänker man inte på att det sitter folk där uppe, så man kan i princip glo hur mycket man vill. 
Men man ska ju akta sig för att prata högt och busigt i fikakön, det kan ju faktiskt komma killar som ska hämta servetter och tro att man är dum i huvudet, haha bäst man passar sig. Tesso kom också upp en sväng, trevligt var det. 
   Jag tycker att det är så mysigt på hösten, när det är regn och rusk ute och man bara kan ta en god fika med några kompisar och sitta på caféet och bara mysa hur länge som helst. Typiskt höstmys!  

Det har inte regnat på hela veckan, tror jag? Men i dag när jag lämnade paraplyet hemma, istället för att ha det i väskan som jag haft alla andra dagar hela veckan, ja då passar det bra att regna. Självklart ångrade jag mig att jag plockat ur det! Typsikt. Och jag som tog låga tunna ballerina skor i morse (det regnade faktiskt inte när jag gick till bussen). Det var plaskigt i skorna när jag kom hem kan jag lova.

En lustig grej som jag upptäckte i dag är skylten på bliden nedan som jag hittade utanför jc. Har de blivit galna? Ett par jeans för 99 kronor och två par för 100 kronor? Galna helt enkelt!



Jag avbokade dagens tid hos reflexiologen. Jag måste klara matteprovet i morgon så resten av dagen kommer faktiskt gå åt till att plugga och åter plugga. Nöta in de envisa formlerna i huvudet.

Tack gode gud för att det är helg snart, och snart tisdag så jag kan smita ifrån Sverige ett tag.
Tack Erik Hassle för att du har gjort mitt pluggande lite roligare med dina sköna låtar hurtful och bump in the road. Ni borde lyssna, skön kille!

16 oktober, hör du hur det luktar?

Uppdaterar lite nu från skolan.
Har precis slutat och ska vänta 20 minuter till innan jag ska ner på stan och möta Emelie och ta en fika. Vi får inte tag på Towa som är hemma och är sjuk. Stackaren, hon skulle ju också följt med på en fika.

I tennis hallen nyss så satt Nicolina och ristade i betonggolvet men en sten som hon hade undre skon.
Jag: Det luktar brännt, hör ni?


 

16 oktober, god morgon

God morgon mina kära läsare.

Nu sitter jag på skolan och har skrivit lite på mediekommunikationen, ska analysera bilder. Om några minuter börjar lektionen, suck, det är bara så jobbigt att börja klockan 8. Tur att jag bara har 2 lektioner i dag. Idrotten blir ingenting för mig, ryggen som spökar igen.

Mitt på dagen ska jag möta upp Emelie och Towa på stan och ta en fika med dem.
Sen ska jag till reflexiologen vid 5 och sen blir det matteboken och lite annat plugg. Faktiskt seriöst nu, jag ska plugga, jag måste plugga. Proven och inlämningarna närmar sig med stormsteg.
Nu ska jag vara duktig och skriva klart bildanalysen.

Vi hörs!


15 oktober, smygfilmad.

Nu kommer det mycket text, men jag måste bara berätta om dagens konstiga händelse!
Jag och Nicolina var med om sjukaste saken.
Det skulle ta hur lång tid som helst att berätta allt men iallfall så åkte vi buss ner på stan efter skolan och utanför Carlings hoppar en kille fram och skriker "WHAAA" och jag blir livrädd och skrattar med Nico och han skattar med sina kompisar, sen gick vi vidare. Sen när vi satt på en bänk vid centrumbussarna på andra sidan kanalen så märker jag att någon står bakom oss med en kamera och filmar och plötsligt hoppar samma kille fram igen med en mobil i högsta hugg, dansar och skriker, sen går de skrattandes därifrån och in på musikaffären. Jag och Nico fattade ingenting så vi bara skrattade och undrade vad det där var för knäppskallar. Lite senare när vi går förbi musikaffären så kommer killen mot oss igen med mobilen i högsta hugg (troligen filmandes med mobilkameran) han skriker och studsar och backar med oss medans vi försöker gå därifrån. När vi vände oss om så stod killgänget och kollade på killens mobil, antagligen på filmen han nyss filmat.
  Vi blev sjukt förvånade och förstog ingenting. Sen mötte jag upp Malin och några från klassen som skulle på mötet på tidningen och jag och Nico sa hejdå.
Jag pratar med Nico i telefon på bussen hem och hon har funderat och kommit fram till att de killarna varit på samma affärer som oss, och att hon sett dem på skolan och på bussen ner på stan.
Helt sjukt. Vi känner oss förföljna.
Man kan ju undra vad det ska med filmerna till..

I morse ringde Robin och väckte mig 6.50, gud så trött jag var. När jag lagt låg jag kvar i sängen och började fundera på vad jag hade för lektioner idag och får världens panik. Klockan 7 på morgonen kom jag på att jag helt glömt bort engelska läxan, att ta med en tidnignsartikel om valet i USA. Datorn och skrivaren krånglade och tiden gick och jag skulle hinna duscha och göra mig iordning och äta frukost, allt innan bussen gick 8.05! Stressig morgon men jag hann med en frukost iallfall, Valios yoghurt och en smörgås.



För övrigt så flöt väl skolan på som vanligt. Fast jag var trött på sista lektionen och det märktes. Som jag skrattade, åt ingenting som vanligt. Stan med Nico efter skolan. Köpte lite småkraffs eftersom det var 10% rabatt på h&m för medlemmar. Bodylotion, sminkborttagningsmedel, nagellack, läppglans och stans snyggaste örhängen!





Sen mötte jag upp massa folk  från media och gick på redaktionsmötet på Hudiksvalls Tidning. Blivande jobb får vi hoppas! Efter mötet sprang jag och Emily som fan till bussen helt i onödan, vi hade hunnit lika väl som om vi gått.
Kom hem efter 5 och åt middag och målade naglarna medans jag tittade på tv. Skönt att få koppla av en stund efter en sjuk dag. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Kanske titta lite på matten, annars sova tidigt, jag behöver vila.

14 oktober, lång dag, puh!

Åh, jag hade precis skrivit klart inlägget också försvann allt. Kul, bara att börja om.

Puh, äntligen hemma. Har bara hunnit laga mat och ätit den. Det blev något snabbt och enkelt i dag. Sönder stekta kok-korvar och hårda mackaroner, gott.



Har pluggat hela dagen och nu ska jag fortsätta. Vill göra klart allting innan jag åker så jag slipper stressa över det när jag ska ta det lugnt och sola och bada. Bara en vecka kvar nu, glad? Jo, men innan jag tar ut glädjen för mycket så har jag ett matteprov att skriva. Har hört att matte B kursen är svår och att det är många som får ig. Jag hoppas verkligen det går bra på provet annars vet jag inte vad som händer.
Nu är det matteboken som gäller någon timme frammåt.

Tar mig nog en promenad med hunden som kvälls avkoppling.
Vi hörs i morgon!
 

14 oktober, seg morgon

Som ni säkert vet vid det här laget så är jag ingen morgonmännsika och absoult inte idag. Jag menar, hur trevligt är det att kliva upp klockan 6 på morgonen? När man bara kan ligga kvar i den varma sköna sängen och dra sig till minst klockan 10. Jag lovar jag är dödens nu.
   Sitter på skolan nu och klockan är inte ens 8. Men inte konstigt att man blir trött när det är så himla mörkt på morgonen och mörkare blir det. Och igår kväll när jag var klar i stallet vid halv 7 så var det redan mörkt ute, suck. Höst och  vinter är inte mina årstider, så är det bara.

Ska väl kila iväg på den första av mina 4 lektioner idag.
Kommer inte hem förens efter 5 i eftermiddag så vi hörs då.

13 oktober, kvällen

Min lilla syster bakade världens äckligaste kakor idag. Smakade bara mjöl, usch fy och blä!
Gud så skönt det var att rida i kväll.



Jag hade tänkt plugga och göra bort några saker, men jag får ta det en annan dag helt enkelt.
Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och ladda inför morgondagen. Veckans jobbigaste dag. Skolan från 8-4, det är ju så man vill spy.

Bara häst bilder idag. Blev ingen dagens outfit för att jag inte orkade bry mig så mycket i morse, när jag ändå bara skulle till skolan för 2 lektioner.

Paris Hilton - Nothing in this world.
Så bra låt och jag har nött den hela dagen.


13 oktober, inte min dag

Jag kan inte annat än att säga att det här inte är min dag. Har varit så borta hela dagen. Som om jag varit hög eller nått, inte för att jag provat men det känns som om huvudet är totalt tomt. Jag har sett i syne flera gånger och missat bussar som är för tidiga. Hur kul är det med busschaufförer som kör fel väg? Gubben som körde 3an från skolan ner på stan körde oss till busstationen istället för centrum för stadsbussar dit den ska köra. Då gick jag på Subway och köpte 3 kakor som tröst för att bussen inte körde mig till centrum, haha. Sen såg jag stans snyggaste byggarbetare iallfall. Jag fastnade med blicken i hans ögon medans jag gick förbi så att jag var nära att gå in i en byggställning. Han log och hade de brunaste ögon jag någonsin sett. Sen var jag bara tvungen att gå förbi där en gång till.
Sen på bussen hem fick jag ett telefon samtal från tingsrätten. Gud så rädd jag blev, men det visade sig inte vara så farligt.

 Nu ska jag gå en liten sväng med hunden sen byta om och vänta på att pappa kommer och skjutsar mig till stallet.

Tur att lilla Sparrow är söt.
 

13 oktober, sovmorgon

God morgon!

En  härlig sovmorgon och jag vaknade faktiskt före väckarklockan i dag. Det är ett bra tecken på att jag är utvilad. Har duschat och gjort mig iordning och ätit en ordentlig frukost/lunch bestående av risgrynsgröt, ostsmörgås och äppeljuice. Jag som bukar slarva så med frukosten. Nu hoppas jag att jag klarar mig på denna frukost eftersom jag inte hinner med någon lunch på skolan idag. Har bara 2 en timmes lektioner, skönt.

Nu ska jag kila ut med hunden på en prommenad innan jag går till bussen.
Ska försöka lägga in lite bilder senare idag.
Ha en  bra dag allihopa!

12 oktober, god morgon!

I natt sov jag med fönstret öppet och i morse så vaknade jag av att solen sken in i mitt rum, fåglarna kvittrade och man hörde andra trevliga ljud från villaområdet. Någon granne som klippte gräsmattan och lite buller från en moped. Det var inte alls kallt. Vilken sommarkänsla jag fick! Men när jag klev upp ur sängen efter att ha dragit mig riktigt längen, så var det ju inte alls sommar men otroligt fint höstväder så idag ska jag faktiskt iväg och rida!

Jag gjorde ett försök till frukost nyss. Öppnade kylskåpsdörren, stod där i min hello kitty pjamas och bara stirrade på maten. Sen smällde jag igen dörren och gick därifrån, arg för att det inte fanns någon mat som flög ur kylskåpet till min famn och sa "ät mig till frukost". Känner att jag behöver ge en puss till mitt morgonhumör!
Någon form av frukost ska det bli nu iallfall sen byta om till stallkläder och åka iväg till lilla hästen som jag svikit i så många dagar nu.
Sen ville pappa att jag och kameran skulle komma till han och fotografera några prylar som han ville sälja, och visst kan jag väl göra det. Sen.

Städa mitt rum och tvätta kläder ska jag också göra idag. Typiskt söndagpyssel.


12 oktober, vaken?

Nu har klockan precis passerat midnatt och jag sitter här i min pjamas med en tallrik yoghurt. Ja det är faktiskt så att jag inte har klätt på mig på hela dagen. I bland får man vara slö! Har kommit fram till att Valios yoghurtar är de absolut godaste som finns. Något dyrare, men oj så krämiga och goda, mums. Jag äter ingen annan yoghurt nu när jag har ätit Valios sen i början av sommaren.

Har suttit och kollat igenom massa folks bloggar och upptäckt att otroligt många ätit tacos till middag fredag eller lördag den här helgen. Även jag. Åt du också tacos ?

Jag tror jag har druckit 10 glas apelsinsaft idag, sjukt.
Kroppen är trött och ögonen är trött. Undra om det är dags att sova snart.
Får väl säga godnatt här iallfall.
Hörs i morgon.

11 oktober, slö!

Känner att jag inte alls har varit social här på senaste dagarna.
Men nu har jag inget bättre för mig så vi tar och bloggar.
Kollade på tv nyss (vilket jag inte alls gör ofta). Tittade faktiskt på Tv3s "du är vad du äter" och la genast märke till att jag kände igen bruden det handlade om idag. En tjej i klassen har ju fikat med henne och skrivit ett reportage till medias egna skoltidning Zappa. Ja just det, Katrin Schulman.
Aj nu bet jag mig i tungan, inte alls skönt!
Iallafall så tittade jag på programmet och tyckte att jag kände igen mig väldigt bra i henne. Jag vet inte hur jag ska förklara men just den biten med att jag alltid har rätt och jag inte ger mig i första taget. Hennes attityd skulle nog många kunna placera som min.

Jag har lagt märke till en jätte bra sida enligt mig. Gratis sms, hur bra är inte det? Gå in på denna länk så kan du registrera dig på 0 tid, supersmart!
http://www.gratissms.se/uqx9pesb5k

Från gårdagen fhar jag inte så mycket att berätta, förutom att jag såg ut såhär innan jag åkte.
Svarta leggins, h&m
Svart långt linne, gina tricot
Vitt linne, jc
Svart skärp, h&m
Svarta benvärmare, h&m
Svarta klackskor, din sko
med andra ord så var jag svart/vit denna kväll, och det roliga var att när jag kommer till Emelie så har hon och Emily klätt sig likadant. Så vi gick klädd precis likadant, haha.


Jag måste säga det inge, nu är det inte långt kvar tills jag lämnar kalla tråkiga höst Sverige! Inte alls långt.
Nästa tisdag efter skolan, byebye!
Men nu är det så att jag har panik över hur jag ska packa!
Vad ska jag ta med mig, shit. Pappa säger att jag bara får ha den lilla resväskan. Inte för att den är så värst liten, men det kommer bli otroligt svårt att packa ändå. Klänningar och kjolar är ett måste, även linnen och tusen olika bikinisar. Och skorna, pappa säger 2 par skor. Men hallå? jag måste ha minst 5! 2 par flippflopp, ett par som får bli blöta och ett par som inte får bli blöta, ett par klackskor att ha till klänning när vi går ut på kvällen, vanliga streetskor när vi ska gå på promenader, och sen ballerina skor såklart, helst 2 par. Åh, jag skulle ju vilja ha med mig hela garderoben. Äh, dags jag börjar tvätta och packa snart.

Söndag i morgon, då ska jag till Britney! Känns som jag har svikit henne för ingenting nu, så många undanflykter. Stackarn.


10 oktober

Sitter på skolan nu och har fotolektion om 10 minuter. Slutar 15.15 i dag, sen blir det hem och duscha och äta och fixa iordning mig sen så bär det av till stan. Taggataggatagga!
Vi ses kanske ses i kväll, puss på er!

9 oktober

Varsågod, resultatet av det jag suttit och knåpat med en stund.


9 oktober, tagga!

Tagga gymnasiefest!

Jag kom faktiskt upp i morse, halv sju, pust. Andreas kom strax efter 7 och skjutsade mig till skolan, även fast han började vid 10 och jag 8. Har man bra vänner eller?
Det kom en nervös kille till skolan i dag för att informera oss om att Hudiksvalls tidning ska starta en ungdoms sida som de vill att vi ska ta tag i. Möte på onsdag klockan 4, men jag vet inte om jag ska gå. Borde jag sattsa på det? Kan ju vara så att det blir extra pengar, för jag menar, vem gör något gratis nu för tiden? De söker både skribenter, fotografer, layouter och ja, allt som hör en redaktion till. Men orkar jag det, med tanke på all stress och att jag faktiskt blir inlagd på sjukhus om jag får för mycket. Jag ska fundera på det, jag kan ju alltid gå på mötet iallfall, för intresserad det är jag. Och jag går ju trotts allt på media och kommunikationsprogrammet.
På idrotten i dag så slapp vi springa coopertest p.g.a regnet, tack gode gud för det! Jag och Elin svansade runt på stan efter skolan, jag hittade en stickad lång tröja på h&m för bara 98 kronor så vad gör man inte, den är min nu iallfall. Jag träffade även Kicki, kul att ses det var ju så länge sen!

Det blir varken stallet, Sandra eller fotografering i dag. Regnet kan ju dö!

Grattis till Emelie som tog körkort idag, och grattis till mormor som fyller 71!

8 oktober, blandat

Slöslöslö!

Jag och Towa har suttit och tittat på gamla barnprogram på youtube, haha. Fast sen gick det över till Johan Glans.
Jag har druckit en halv liter apelsinsaft och ätit 3 bullar, tjock!
Här kommer lite bilder från i dag.


Nu ska vi tagga till fredag! Inte långt kvar nu. Kul ska vi ha!


8 oktober, god morgon!

Tjingeling, *gäsp*.

Tog mig en välbehövd sovmorgon idag, låg i sängen till 11 sen åt jag frukost bestående av yoghurt och K special röda bär och 2 mackor. Är tillbaka i sängen nu med datorn. Alltså ingen skola idag. När klockan ringde vid 7 i morse så började jag tänka vad vi hade för lektioner. Historia och engelska, sen efter lunch halvstudiedag för lärarna ska göra nått. Så nej det blev ingen skola idag, ringde och sjukanmälde mig, vad då, vi ungdomar behöver faktiskt få sova ut ibland! Och jag ska inte klaga på min 11 timmars sömn i natt, så skönt! 
  
Jag tror jag har börjat få lite resfeber. I natt drömde jag att vi missade planet på ett helt sjukt sätt så det slutade med att vi inte kom iväg förens 2 dagar senare och då fick vi ju inte våra 7 dagar av semestern men de gjorde ingenting tyckte bolaget. Äh, de va inte intressant, orkar inte förklara allt i detalj.

Nu ska jag kila iväg till stallet. Rida och fotografera hästarna.
Resultat kommer senare.
Annars blir det en slö dag, behöver vila upp mig ordentligt.
Kanske borde plugga lite matte, det är ju trotts allt prov om ett tag.
Sen ska jag lägga ut mitt skrivbord och en cykel på annons i tidningen, sälja!
Stallet var det!

7 oktober, kamerans premiär

Efter skolan så tog jag ut mina bäbisar (kameran och hunden) på en promenad. Mysigt var det i höstskogen.
Kameran funkar bra, men inte mitt tålamod till att redigera just idag. Det blir nya tag någon i morgon.
För övrigt så har dagen inte varit så värst lyckad.
Prov i praktiskt marknadsföring klockan 8 i morse. Gick väl hyffsat. Jag blir besviken om jag inte får godkänt.
Matten gick faktiskt riktigt bra, den här lektionen satt jag inte fast med ett tal i en timme utan kunde faktiskt göra flera stycken och jag förstod, värt en applåd faktiskt.
Sen på fotolektionen så måsta jag gå ut och fota om mina porträttbilder eftersom de tydligen var helt värdelösa, tråkigt!
Men jag knäppte iallafall nya också stod jag modell åt Malin. Slutade en timme tidigare idag, skönt.

Skulle egentligen ha varit hos reflexiologen idag men han fick förhinder.
Nu i kväll blir det bara slapp framför datorn, orkar inget annat. Förbannat slö nu när det är så mörkt på kvällarna. Någon mer än jag som blir depprimerad på vintern?
Men nu ska vi tagga tills på fredag, då är det party och gymnasiefest som gäller!

6 oktober, lycklig!

Hej bloggvärlden

I dag vid 11 åkte jag och mamma in till stan och hämtade min systemkamera. Så förbannat lycklig!
Just nu är batteriet på laddning och ska ladda i 24 timmar till, så i morgon när jag kommer hem från skolan på eftermiddagen kan jag plocka ihop kameran och ge mig ut och ta mina första bilder, så spännande så att jag knappt kan hålla mig!
 

För övrigt i dag så har det varit rätt soft. Bara 2 lektioner i skolan, och på engelskan tittade vi på film så det var lugnt. Kul film faktiskt, Big Elliot? heter den så kanske. Handlade iallafall om en liten kille vid namn Willian Elliot som började dansa balett. Kanske låter tråkigt, men den gick att se iallfall och jag dog inte av uttråkning.
Efter skolan så gav jag och Nico oss ut i blåsten för att ta stadsbussen ner på stan. Kilade runt där ett tag. Provade parfymer på Åhléns, nu vet jag iallfall att jag ska beställa Christina Aguilera inspire, ska ringa och säga det till pappa i kväll. Även att Nico la märke till att jag säger "ohmygud" hela tiden.

För övrigt så ska jag plugga till provet i morgonbitti och hjälpa mamma att bäda ner trädgårdsmöblerna i källaren + att vi ska ta upp en vit byrå till mitt rum, för mycket kläder så mina 3 stora garderober inte räcker till, så en byrå får bli nödlösningen. Blir nog mys.
   Fint väder i dag för första gången på evigheter känns det som, men det har nog varit grått i en vecka, minst! Så det var skönt med lite sol.
   Jag känner mig som ett barn som räknar ner dagarna till ens födelsedag eller julafton när jag säger att det bara är 15 dagar kvar tills jag tar mitt pick och pack och drar ner till Arlanda! Jag längtar såå himla mycket.




5 oktober, shopping

Vaknade av en hemsk dröm i morse. Jag och Andreas satt på kanten på ett tak på ett 300 meter högt hus och åt glass  och tittade på en konsert. Plötsligt blev han jätte arg på mig för att jag inte kunde sitta still, så han höll mig i en hand ut från taket så jag hängde där i luften med min glass också släppte han och jag skrek "Neeeeeeeeeeeeeeeeej", sen vaknade jag.

Det blåser och regnar riktigt mycket ute. Stormvarning?
Jag ska snart åka till Sundsvall och gå på en villamässa, sen blir det shopping i Birsta. Jag ska få nya skor av pappa!  Får se om jag hittar några som duger på mina kräsna fötter. Fast det kanske inte är fötterna som är kräsna *blink*
Ni får bild på dem sen, om jag hittar några.

Sen efter stan måste jag pallra mig iväg till stallet. Har ingen vidare lust i detta väder, usch.


Alltid lika roligt när man har tråkigt

Öppna din SMS inkorg. Tryck neråt fem gånger. Öppna sms:et och läs. Skriv första meningen under frågorna! Osv

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten? det gör jag med :p orka fulla människor :p
Vad gillar folk bäst hos dig?La du på? :p
Vilken raggningsreplik faller du för? Ja jag vet :)
Vad var det första du sa imorse? Duär min lilla baby shrimp :)
Vad är det sista du kommer säga innan du dör? :)
Vad säger personen som gillar dig mest just nu? Men sluta. Nu blir du så där igen. Fan vad less jag blir!
Så vad säger du under förspel? Missade precis. Ring igen du
Och efteråt?Jaha.. jag såg ryggen på dig och undrade om det var du... men jag såg aldrig att du kom till kassan.. haha :) puss
Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord? Ja visst. Du är alltid välkommen till mig gumman. När som helst :)
Vad lär du dem? Jaha. Okej. Skulle du komma i morgon då?
Och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om? Hej älskling. Vad då sent i natt?

4 oktober bowling

Var ju i stan och bowlade med pappa, Carola och lillasyster. Självklart så vann jag! Träffade även Abbe en snabbis, han va knäpp som vanligt. Och Andreas kom ju och skulle bowla samtidigt som oss, sammanträffande. När vi kom hem vid halv 8 så åt vi äppelpaj, den godaste jag någonsin ätit. I vanliga fall tycker jag inte om äppelpaj, jag brukar bara äta degen men den här var sjukt god.

Bara för att jag inte hade något bättre för mig i kväll så tittade jag på lilla melodifestivalen och nog var det en bra låt som vann, men jag gillade Nils Axelsson bäst.

I går fick jag reda på att jag har prov i Praktiskt marknadsföring på tisdag morgon. Jippi, kul att jag måste plugga som en gris i morgon och på måndag!
Nog för att läraren gick igenom alla provets frågor och svar men vi fick inte anteckna så jag har ju glömt bort allt.

Vi pratade om resan till Gran Canaria och om köer till toaletterna på flyget.
Pappa: Jag ska sätta fast en påse runt snoppen så slipper jag stå i kö till toaletten!
Som vi skrattade.

4 oktober

Grattis till Pär Nodin och Mats Sundin som fyller 17 år i dag. Grattis till alla andra som fyller år också.

I går kväll var jag jättenervös när det var dags för resultaten i Idol. När det stod mellan min favorit Johan och Jenny så bara måste jag hålla tummarna för Johan och det gick ju vägen, Johan är kvar i Idol! Om han åker ut så slutar jag titta på det.
   I dag mitt på dagen så var jag i stallet. Det gick ju som det gick. Red på en galen Britney. Vi skrittade lugnt på en smal stig och helt plötsligt expolerar hon och flyger 1 meter upp i luften, skjuter rygg och sparkar bakut. Jag ramlade inte av men dåligt förvånad jag blev, satt som ett frågetecken. Men hon bara skrittade vidare sen. Haha, hästar alltså, de har ju sina stunder.

Pappa håller på målar och tapetserar om här hemma så det är en enda röra med möbler.
Vi har bokat en bana på bowlingen klockan 6, så ska snart gå och göra mig iordning.



3 oktober

Jag måste verkligen köpa nya skor! Vanliga skor, inga ballerina skor och inga klackskor, utan skor! Och en regnjacka, det känns ju bra att jag går i min lillasysters regnjacka, kul. Så skor och regnjacka står högst upp på shoppinglistan nu!
   Idag kom tax-free katalogen, så nu ska jag bara bestämma mig för vad jag vill ha. Parfymer, parfymer, parfymer! Svårt att välja bland alla.

Vi fikade och pappa har ju sina stunder vid matbordet:
Pappa: Den här osten går inte att äta!
Jag: Nehe?
Pappa: Det är vax på den, vaxduk!

Pappa envisas med att han vill ha en dunjacka i vinter (trots att det blir varmare och varmare på vintrarna).
Carola: Dunjackor är inte inne.
Pappa: Men jag ska inte ha den inne, jag ska ha den ute!

Det är så typiskt min pappa och han kommer alltid med något som får en att skratta tills man får ont i magen eller sätter maten i fel strupe.

2 oktober

Vilket väder, herre gud. På idrotten så skulle vi ju springa intervaller på grusplanen, men den är som en stor simbassäng så vi spelade badminton inomhus iställer. Självklar förlorade jag alla matcher jag spelade och åkte ut först i rundbadmintonen på slutet. Badminton är inte min grej, men jag skyller på min maximala otur!  Fast det är fler än jag som har otur. Efter idrotten så var Viktorias skor borta. Man blir bara förbannad. Det är så sjukt dålig stil! Skorna kanske inte var så viktiga, men hennes dyra specialgjorda inlägg. Stackarn. Slutade strax efter 12. Jag bestämde mig för att ta min lilla shoppingrunda som jag har planerat hela veckan. Den blev av idag iallafall och jag köpte en stor svart väska på h&m för 198 kr, 2 par strumpbyxor och 3 par hotpants också från h&m. Väskan passar perfekt att ha som handbagage när jag åker utomlands. Eftersom jag bara ska ha en "liten" resväska med mig, och måste packa alla kläder och sånt i den så kommer den bli proppfull. Så sen när jag köper kläder och skor och andra prylar där nere så vart ska jag häva det på hemresan? Jo, i min stora väska och ta med som handbagage, perfekt! Tänk att jag kom på den idéen alldeles själv.

Läste i Metro att Paris Hilton ska släppa en ny singel. Är det bara jag som älskar Paris Hilton? Jag har nog inte hört någon i min omgivning som gillar Paris. När hade henne som samtalsämne i klassrummet så glodde alla på mig som om jag var dum i huvudet när jag sa att jag gillar henne. Det är inget fel på flickan, visst hon är rik men hon har ärvt sina pengar. Paris är bra.
   Mat sen stallet! Idag ska jag sova tidigt, jo jag sa det igår också men jag pratade i telefon en bra stund innan jag somnade vid 12. Idag blir det nog bara Idol, måste se Johan (!), sen sova! Jag behöver sova ut. Låg och drog med mig i en halvtimme i morse. Jag menar, vem vill kliva upp ur sin varma sköna säng när man hör att regnet bara vräker ner utanför fönstret.


Singelmammor

Jag satt nyss och slöade framför tv:n och tittade på singelmammor. Åh, alltså jag kan inte titta på såna program utan att börja fundera och föreställa mig hur det skulle vara att ha ett barn. Jag vill ha ett barn. Har haft de tankarna i ett halvår nu och jag bara längtar tills den dagen är inne. Ni tycker nog att jag är för ung och borde vänta minst 5 år till. Som alla säger: Tills jag har fått en bra utbildning och jobb och ett stadigt seriöst förhållande. Åh, ett barn vore allt jag kunde önska mig!

Top model snart. Sen ska jag nog sova tidigt i kväll. Skippar nog Idol faktiskt, jag får reda på vem som åkte ut iallafall

1 oktober

Jamen då var det en ny månad, och nu känns spanien inte alls långt bort. Om 21 dagar åker jag!  Fifan så skönt det ska bli.
Igår bokade mamma handledarkurs, den 19:e ska jag sitta på trafikskolan i 4 timmar, sen får jag ut och köra på vägarna. Egentligen skulle jag gått den där kursen för ett år sedan, men eftersom jag är så långsam med det mesta, så kan ni ju räkna ut att det inte har blivit av. Men som man säger, bättre sent än aldrig. Och nu vill jag verkligen ha körkort, för det är så grymt kul att köra bil och jag känner mig stor nu när jag fyllt 17.
   Hade bara 2 lektioner i dag, historia och engelskaprov. Provet gick faktiskt bra, förutom hörförståelsen, men de går aldrig bra. Sjukt svårt när man bara får höra det en enda gång. Omöjligt! Men jag hoppas på ett G iallafall annars dränker jag mig i närmaste vattenpöl. Jag gjorde ett nytt försök till shopping i dag, gick på Åhléns, gina och h&m och försökte leta något till Gymnasiefesten, men köpte jag något? Nej, jag är så less på stans klädaffärer, alla går med dom kläderna. Jag vill bära något som alla andra inte har. Jag ska åka till Gävle eller Sundsvall någon dag, någon som  hänger med och spenderar lite pengar?
   Nu ska jag springa på toa innan jag pinkar på mig, sen måste jag ta ut lilla voven på en promenad innan jag kilar i väg till reflexiologen.
   Idoltjejerna i kväll, inte lika intressant som killarna dock så jag kollar nog bara på slutet, vem som åker ut.
Börjar 8 i morgonbitti, men som tur är så får jag skjuts av Andreas, han är bra. Och justja, vi har idrott i morgon, på grusplanen, ska springa intervaller osv. Men haha, idag när jag gick förbi där så var det vatten över hela planen, så jag hoppas vi slipper springa där i morgon.

Hunden var det!
 

RSS 2.0